Jump to content

Halep, nominalizată de WTA la lovitura lunii iunie


I O N U T
 Share

Recommended Posts

Halep, nominalizată de WTA la lovitura lunii iunie

RA2ogka.png

 

Simona Halep a fost nominalizată la lovitura lunii iunie. Punctul de la Eastbourne, din turul secund, disputat împotriva lui Ying-Ying Duan, i-a impresionat pe cei de la WTA.

 

 

Schimbul câştigat de românca de pe locul 2 mondial s-a disputat în setul al treilea, la 3-6, 6-3, 1-1 şi avantaj Duan. Halep s-a impus in acel meci cu scorul de 3-6, 6-3, 6-2.

 

Pentru lovitura lunii iunie mai sunt nominalizate Petra Krejsova (Cehia), Petra Kvitova (Cehia), Lucie Safarova (Cehia) şi Caroline Wozniacki (Danemarca).

 

Fanii pot vota lovitura lunii până joi, iar rezultatul va fi anunţat a doua zi.

După ce a ratat șansa de a deveni lider mondial la Wimbledon, Simona Halep o poate depasi pe Karolina Pliskova pana la finalul sezoului de hard, din America de Nord, întrucât va avea mult mai puține puncte de apărat față de cehoaică.

De fapt, în lupta pentru primul loc al clasamentului WTA la finalul ultimului Grand Slam din 2017, Halep va avea ca principale adversare pe Johanna Konta, Elina Svitolina și pe cele două finaliste de la Wimbledon, Venus Williams și Garbine Muguruza.

 

Iată numărul de puncte pe care trebuie să le apere în următoarele două luni șapte dintre cele mai bune jucătoare din acest moment:

 

Angelique Kerber - 2.965 puncte
Karolina Pliskova - 2.305 puncte
Simona Halep - 1.680 puncte
Johanna Konta - 1.005 puncte
Venus Williams - 650 puncte
Elina Svitolia - 541 puncte
Garbine Muguruza - 420 puncte

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Dutca locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.