Jump to content

Pentru a doua oară, două românce în semifinalele turneului de la București!


South zeEk
 Share

Recommended Posts

597269c395f9cfca6f1467af

 

În acest an, Ana Bogdan și Irina Begu au ajuns în penultimul act, asta după ce, la prima ediție, în 2014, Simona Halep și Monica Niculescu au fost chiar adversare în ”careul de ași”. Atunci, Halep s-a impus în trei seturi, 6-2, 4-6, 6-1, iar, apoi, a câștigat și finala în fața Robertei Vinci (care în semifinale a trecut de Kristina Kucova), cu 6-1, 6-3. Ultimele două jucătoare au ajuns apoi, pe rând, în semifinale, la următoarele două ediții. În 2015, Monica Niculescu a pierdut, cu Sara Errani, 7-5, 6-1, 6-2 - italianca a fost învinsă apoi, în finală, de Anna Karolina Schmiedlova, cu 7-6(3), 6-3, iar, în 2016, Simona Halep a câștigat turneul, după ce a trecut de Vania King, 6-7(3), 6-4, 6-3, în penultimul act, iar, apoi, a învins-o cu 6-0, 6-0 pe Anastasija Sevastova, în meciul pentru titlu. De această dată, Ana Bogdan și Irina Begu s-ar putea întâlni chiar în finală, întrucât nu vor fi adversare în semifinale. Prima dintre acestea o va întâlni pe Julia Goerges, în timp ce a doua, pe Carla Suarez Navarro.

 

Mai mult decât atât, la fiecare dintre precedentele trei ediții, în finala de dublu, a fost prezentă cel puțin o româncă. Dacă în 2014, Elena Bogdan și Alexandra Cadanțu au câștigat trofeul după o victorie cu Cagla Buyukakcay și Karin Knapp, în 2015, Andreea Mitu și Patricia Maria Țig au fost învinse de Oksana Kalashnikova și Demi Schuurs. Anul trecut, Cadanțu și poloneza Katarzyna Piter au cedat în fața Jessicăi Moore și a Varatchayei Wongteanchai. Acum, Irina Begu și Raluca Olaru sunt principale favorite și, în semifinale, se vor duela cu Piter și Maryna Zanevska. În cazul în care vor avansa în ultimul act, acolo se vor întâlni cu favoritele numărul doi, Elise Mertens și Demi Schuurs.

 

Sursa: DigiSport

Edited by South zeEk
Link to comment
Share on other sites

  • Posty locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.