Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

România - Tunisia 67-56. Primul succes al tricolorilor!


South zeEk
 Share

Recommended Posts

597264d995f9cf246f1467ae

 

Naţionala de baschet masculin a reuşit primul succes din pregătirile pentru Campionatul European, 67-56 cu Tunisia. Duelul amical se va repeta duminică. Tricolorii au reuşit prima victorie din pregătirile pentru FIBA EuroBasket 2017 - după eşecurile din Portugalia cu Estonia şi naţionala lusitană, România a învins Tunisia, la finalul unei partide echilibrate În sala Horia Demian din Cluj, vulturii au cedat primul şi ultimul sfert, dar s-au impus într-un final la 11 puncte, scor 67-56. Cel mai bun marcator a fost Vlad Moldoveanu, cu 14 puncte, urmat de Adrian Guţoaia cu zece puncte. România şi Tunisia vor mai disputa un meci de pregătire duminică, tot la Cluj, de la ora 18 00. "În perioada asta contează mai puțin victoriile, contează că ne-am mișcat bine. Începem a doua fază a pregătirilor și începem să ne sudăm. Acum suntem aproape în efectiv complet și este foarte bine", a declarat Adrian Guțoaia. "Împortant este să închegăm jocul și asta am reușit de la început", a adăugat Vlad Moldoveanu. La Campionatul European de baschet, România va face parte din grupa C, alături de Croaţia, Cehia, Spania, Muntenegru şi Ungaria. Turneul va avea loc în perioada 31 august 17 septembrie şi va fi organizat de ţara noastră, alături de Finlanda, Israel şi Turcia.

 

Sursa: DigiSport

Link to comment
Share on other sites

  • Posty locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.