Jump to content

Tesla Model 3 a fost lansata si va fi disponibila din 2019


AndreiSeic
 Share

Recommended Posts

m3-faq.jpg

   

   Tesla Model 3 este o masina electrica cu un pret accesibil in comparatie cu Model S. Acest sedan a fost asteptat cu nerabdare si a fost rezervata de peste 500.000 oameni fara sa se cunoasca informatii despre ea. Acum stim tot ce trebuie si se pare ca cei care au rezervat masina au fost o alegere buna.

   Tesla 3 costa de la 35.000 dolari si ajunge la 100km/h in 5.6 secunde. Autonomia este de 350 km si poate fi marita daca optati pentru un model mai scump. Adica 500km pentru inca 9000 de dolari. Are incarcare standard la 32 amperi sau incarcare rapida care ofera 200km autonomie in doar 30 de minunte de incarcare.

   La interior are doar un ecran de 15 inch. Totul este acolo. Orice comanda vrei sa actionezi trebuie sa o faci prin intermediul acestui ecran sau prin cele 2 butoane de pe volan. La interior iti ofera Wi-Fi si LTE, control vocal si acces keyless.

   Pentru siguranta dispune de 8 camere video, 12 senzori de ultrasunete si airbag-uri. Se poate conduce singura daca vreti. Este capabila de asa ceva. Stie sa mentina benzile, sa pastreze viteza, schimba banda cand este nevoie si parcheaza singura. Despre condusul singura trebuie doar sa primeasca un update de soft.

Link to comment
Share on other sites

Topic Closed.

  • Este STRICT INTERZISĂ publicarea de articole dacă nu aţi specificat în mod vizibil SURSA.

- Acumulezi 1 Avertisment Verbal (AV) pentru nepostarea sursei

Edited by KoppenRPV
Link to comment
Share on other sites

  • KOPPEN locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.