Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

COTM 78


DaniSteptu
 Share

Recommended Posts

41.png

 

 

"Scopul videoului este de a prezenta îndemânările mele cu de a face stunt-uri cu mașina, de a realiza niște stunt-uri spectaculoase și bine manevrate. Am arătat ce poate o persoană să facă cu o mașină dacă intră în "spiritul" mașinii, de unde reiese și titlul, "One with the car". La începutul video-ul am prezentat 4 cadre diferite, 2 cu niște cityscape-uri, unul pe timp de zi iar unul pe timp de noapte, un cadru ce expune mașina cu care am făcut în mare parte cele mai multe stunt-uri, iar ultimul cadru arată drumul pe care urmează să ruleze mașina în efectuarea primului stunt din video. Clipul cu primul stunt începe încet, cu un fade in în timp ce mașina stă pe loc, aceasta pornind până la urmă spre locul unde va manevra primul stunt, pe drum face chiar și un mic drift (videoul mai conține și un alt drift mai lung pe lângă acesta), iar când mașina ajunge la locul săriturii atunci și drop-ul melodiei apare. Am montat videoul încât acțiunile ce se petrec în el să se sincronizeze cu coloana sonoră, iar unele tranzicții au niște efecte ce n-am mai văzut până acum la un video de pe comunitate, niște efecte smooth ce dau bine la ochi."

 

 

Felicitari Adrian! Un video reusit!

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.