Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Vești proaste pentru USR: Cioloș vrea doar colaborare, nu fuziune


BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

dacian-ciolos-rzv-465x390.jpg

 

 

 

Vești proaste pentru Uniunea Salvați România. După ce a făcut curte „România 100”, a venit și răspunsul oficial. Fostul premier, Dacian Cioloș, inițiatorul proiectului „România 100” a declarat că nu are de gând să facă nicio fuziune cu niciun partid politic.    

 

Dacian Cioloş: „Noi, platforma România 100 nu avem pe agenda nici o fuziune cu nici un partid politic, suntem deschişi la colaborări pe teme punctuale de interes şi pentru noi. Nu am cerut adeziunea la nici un partid politic, nu am intenţia să o fac şi nu mă interesează să mă implic în bataliie interne ale niciunui partid politic”.

 

Unii membrii USR ar vrea să colaboreze cu platforma “România 100”, condusă de fostul premier Dacian Cioloş, iar pentru asta organizează în toamna un referendum, scrie stirileprotv.ro.

 

Votul intern ar trebui să aibă loc la începutul lunii octombrie, însă până atunci vor fi organizate dezbateri. USR va stabili dacă va fi luată în discuţie şi o eventuală fuziune cu Platforma România 100, nu doar o colaborare.

 

Cioloş le răspunde însă că nu a fost consultat şi a exclus o fuziune între cele două formaţiuni.

 

Elek Levente, preşedinte interimar USR: “Eu cred că am avea foarte multe beneficii, echipa fostului premier este o echipa cu oameni care au fost foarte apreciaţi în scurtă perioada de guvernare”.

 

Fostul prim-ministru şi fondatorul platformei România 100, Dacian Cioloş, spune că în prezent există o colaborare între cele două formaţiuni.

 

Ieşit din partid, Nicuşor Dan este sceptic.

 

„De dată asta, referendumul asta e ridicol pentru că dacă e vorba de colaborare cred că 99% din oamenii din USR doresc colaborare. Dacă e vorba de fuziune, nu poţi să fuzionezi cu ceva care nu are acelaşi statut cu USR-ul, adică de partid politic.”

 

Nicuşor Dan rămâne parlamentar cu depturi depline, doar că va fi independent.

 

 

SURSE: Evenimentul Zilei.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.