Jump to content

TEST DE PERSONALITATE: Alege o PANĂ și vezi ce spune despre TINE.


Elena
 Share

Recommended Posts

Odata ce ai ales o pana si o piatra lasa un comentariu cu nr. lor.

* REZULTATELE SE TRIMIT PRIN PM ! *

1.Fiecare om este diferit – arătăm diferit, avem diferite culori de păr, de ochi, diferite religii, diferite personalități. Nicio persoană de pe pământ nu seamănă cu alta. Psihologii au încercat totuși să clasifice oamenii în funcție de anumiți factori. Aceștia sunt bazați pe teoria culorilor și a formelor. De exemplu, iată ce poate spune despre tine alegerea unei pene dintre cele de mai sus:

 

pana.jpg

De ce e culoarea așa importantă?

Culorile sunt printre primele lucruri pe care copilul învață sale diferențieze. Atunci când reușește să facă asta, se simte tare mândru, pentru că e capabil să-și definească și să-și organizeze lumea cu ajutorul limbajului.
De ce e forma atât de importantă?

Formele sunt un alt mod prin care identificăm și organizăm vizual lucrurile

Încă de la o vârstă timpurie copilul începe să asocieze obiectele cu formele lor. Atunci când copilul începe să descopere lucruri noi, el sau ea folosește un process de învățare simplu: observarea lucrurilor asemănătoare sau diferite. Datorită acestui lucru, va putea mai târziu să găsească, să compare și să comenteze diferite aspecte.

 

Personalitatea unui om se reflectă și în alegerile pe care le face. De aceea, te provocăm să îți alegi o piatră și să vezi ce spune asta despre tine. Acest test cu siguranță îți va arăta ce fel de om ești și care este adevărul.

 

2. Privește aceste 6 pietre. Care dintre ele ți-a captat atenția? Nu îți opri privirea pe piatra de culoarea care îți place cel mai mult, dar alege-l pe cel care ți-a captat atenția din prima.

kamen-2.jpg

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Zici că sunt mass-uri de alea de pe vremea lui nea Yahoo Messenger.:)))

 

Pana 5 și piatra 2

Edited by Elena
Rezolvat.
Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, XO TOUR Llif3 said:

"introdu un cont bancar random din familia ta si vezi ce spune despre tine".

 

Quote

În majoritatea topic-urilor din secțiunea Life Style se cer posturi ample prin care sa va sustineti punctul de vedere si sa aduceti argumente rezonabile, prin urmare nu toleram posturile facute in bataie de joc.

Tocmai te-ai ales cu un AV , felicitari.

Link to comment
Share on other sites

  • Elena locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.