Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu: "România este pregătită să primească încă 1.942 de refugiaţi"


BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

hepta-2141309.jpg?width=605

 

 

 

Ministrul de Externe Teodor Meleşcanu a declarat, vineri, că România a avansat o ofertă de a primi 1.942 de refugiaţi din Grecia şi Italia, în condiţiile în care în ţara noastră există deja în jur de 700 de refugiaţi.

 

„Recent, am făcut o ofertă pentru 1.942 de refugiaţi din Grecia şi din Italia, pe care îi putem reloca în România. Avem deja pe teritoriul nostru cam 700 de asemenea refugiaţi, dar pe lângă aceste lucruri vreau să vă spun foarte direct că România participă masiv la operaţiunile din Marea Mediterană pentru oprirea afluxului de refugiaţi şi salvarea celor care se încumetă la asemenea acţiuni”, a declarat ministrul de Externe Teodor Meleşcanu, la Realitatea Tv.

 

Meleşcanu a mai afirmat că România şi-a exprimat solidaritatea în problema privind refugiaţii, deşi nu a fost de acord cu stabilirea unor cote fixe.

 

„Evident că problema migraţiei şi a refugiaţilor sunt două categorii distincte. Primii sunt refugiaţi din motive politice, din cauze de război dar există şi o migraţie cu caracter economic, mai ales din ţările cu regimuri eşuate, cu condiţii de viaţă foarte grele. România şi-a exprimat solidaritatea, deşi am mers pe ideea că nu este normal sa avem cote fixe. În acelaşi timp, ne-am manifestat disponibilitatea de a primi un anumit număr de refugiaţi”, a mai spus Meleşcanu.

 

 

SURSE: MediafaxMonitorul de Suceavaziare.comDigi24.

Link to comment
Share on other sites

  • BIS aka OldNab changed the title to Ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu: "România este pregătită să primească încă 1.942 de refugiaţi"
  • BIS aka OldNab locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.