Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Deputaţii au tocat în ultimii zece ani 100 milioane de euro


BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

Parlamentul, reunit în sesiune extraordinară (Foto: RFI/Cosmin Ruscior)

 

 

 

Camera Deputaţilor a cheltuit în ultimii zece ani aproape 100 de milioane de euro numai pe bunuri şi servicii. Camera inferioară a Parlamentului a atribuit în acest sens circa 1.100 de contracte în urma unor licitaţii sau cereri de oferte, dar şi peste 3.500 de cumpărări directe. Setea de achiziţii s-a dovedit de-a dreptul insaţiabilă în 2015, când aleşii noştri au tocat peste 18 milioane de euro pentru una-alta, un record absolut după 1989. În comparaţie, cu un an înainte, în 2014, au cheltuit de aproape nouă ori mai puţin. 

 

Un rezumat al achiziţiilor făcute de Camera Deputaţilor în intervalul 2007- 2017, prin intermediul Serviciului Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) ne relevă faptul că cea mai importantă cheltuială făcută de camera inferioară a Parlamentului a fost cea de peste 3,1 milioane de euro pentru amenajarea parcării subterane de la Palatul Parlamentului, în baza unui contract atribuit în octombrie 2010. 

 

2,2 milioane euro a costat retehnologizarea instalaţiilor de alimentare de rezervă cu energie electrică a Palatului Parlamentului, în decembrie 2015.


Acareturile de la Casa Poporului reprezintă însă doar o mică parte din cheltuielile de 100 de milioane de euro pe care deputaţii le-au făcut din banii noştri. 

 

 

SURSE: jurnalul.roRFIziare.com.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.