Jump to content

Recomandare PC


Recommended Posts

  1. Care este bugetul maxim în care vrei să te încadrezi?:2500-3000 de lei 
  2. Componente pe care vreau sa le pastrez (HDD/CPU/Periferice etc.):HDD si Periferice.
  3. Configuraţia trebuie să aibă monitor inclus? Dacă nu, ce rezoluţie maximă are monitorul pe care-l deţii și cu ce intrări este prevăzut (VGA, DVI, HDMI, DP) eventual dacă intenţionezi să-l schimbi în viitor cu ceva mai mare (Full HD sau peste)?Nu.
  4. Ai nevoie şi de periferice (tastatură, mouse, mousepad, boxe, căşti etc.)?Nu.
  5. La ce vrei să foloseşti sistemul? Dacă lucrezi în special cu programe specifice de editare foto/video sau profesionale, te rog spune-ne cum se numesc.:Gaming.
  6. Ce titluri de jocuri veti juca, in caz ca este de Gaming?: CS:GO, SA:MP , ETS2 , ATS si poate GTA V.
  7. Doriti ca PC-ul sa fie silentios?:Nu conteaza.
  8. Vrei să faci overclocking sau nu te pasionează? (Dacă nu ştii ce-i aia overclocking, cel mai probabil nu vrei să faci):Nu vreau sa fac Overclock la nimic din PC.
  9. Când intenţionezi să faci achiziţia? (se va menționa data sau un număr de zile):In 3-4 zile.
  10. În cazul în care achiziţionezi un sistem complet, doreşti şi asamblarea lui?:Da si daca depaseste bugetul, il voi monta eu.
  11. Alte precizari:Momenta am un gtx 750 ti si daca aceata placa video inca mai duce titlurile de mai sus, o voi pastra, daca nu voi cumpara alta.
Edited by ALex Beleaua69 ZEW
Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, Vlad said:

Ma cam uit la Viking de la PC Garage de cateva zile si imi cam face cu ochiul , componentele pe care le-ai ales tu sunt oarecum asemanatoare cu ale Viking-ului la performanta ?Adica ma refer la la combinatia i5 7400 cu gtx 750 ti e oarecum asemanatoare cu 1050 ti si i3 7100 ?Sau viking e clar la un nivel mai ridicat din punct de vedere al performantei in Gaming ?

PS: In wishlist-ul tau ai pus si un HDD, am specificat ca am deja un hdd si vreau sa il pastrez ( este tot la fel wd blue 1tb si cred ca are undeva la 150 ore, deci nu e cazul sa il schimb )

Edited by ALex Beleaua69 ZEW
Link to comment
Share on other sites

Da... am depasit cu 350 lei bugetul tau dar sincer.. se merita... ai o groaza de opurtunitati, pe viitor poti vinde procesorul actual pe care ti l-am pus eu si sa bagi ceva mai bun din familia Ryzen.

Acelasi lucru vine si cu placa video, care e foarte buna, daca vrei sa faci tu un efort si sa pui un 1070 sau un 1060 6gb... e si mai bine. De sursa nu prea stiu ce sa zic, dar din ce am vazut e buna pentru sistemul tau. Carcasa nu am pus deoarece poti sa folosesti actuala, rar mai intalnesti niste componente ce nu incap in carcasa. 

https://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/2847398/

Edited by i a w o y y ZEW
opurtunitate -> opurtunitati
Link to comment
Share on other sites

  • Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.