Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Ciclistul Miguel Angel Lopez a triumfat în etapa cu numărul 15 din Turul Spaniei


XES
 Share

Recommended Posts

dizzgfvxkaayp5z.jpg?width=815

  • Columbianul Miguel Angel Lopez, de la echipa Astana, a ieşit învingător în etapa a 15-a a Turului Spaniei, duminică, pe traseul de 129,4 km dintre Acala La Real şi Sierra Nevada.

Pentru Lopez este a doua victorie din Turul Spaniei, după ce s-a impus şi în etapa cu numărul 11. La general, lider rămâne britanicul Christopher Froome de la echipa Sky, cel care a câştigat şi Turul Franţei în acest an. Podiumul etapei cu numărul 15 a fost completat de rusul Ilnur Zakarin, de la echipa Katiuşa-Alpin, şi de olandezul Wilco Kelderman, de la Sunweb.

 

"A fost o zi magnifică. Toată echipa a muncit la cel mai înalt nivel. Am avut emoţii din cauza urcărilor foarte lungi, dar se pare că am avut resursele necesare pentru a câştiga", a declarat Miguel Lopez.

În clasamentul general, Froome este urmat de italianul Vincenzo Nibali, de la Bahrain-Merida, iar pe poziţia a treia se află Ilnur Zakarin.

 

Sursa: prosport

 

Link to comment
Share on other sites

  • Dutca locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.