Jump to content

Cum să-ţi iasă perfect delicioasele clătite britanice şi americane şi care sunt cele mai gustoase toppinguri FOTO


XES
 Share

Recommended Posts

646x404.jpg

Cu topping sărat sau dulce, clătitele americane şi cele în stil britanic au reţete diferite. Deloc greu de preparat, acestea pot da startul unei zile de succes.

Nu trebuie să aştepţi weekend-ul pentru a te bucura de un desert delicios. Fiecare dimineaţă trebuie să aibă un motiv de bucurie. Fie că alegeţi clătitele americane sau cele în stil britanic, cu topping dulce sau sărat, un mic dejun delicios vă poate schimba startul zilei. Dacă eşti începător în ale gătitului, s-ar putea să ai nevoie de puţină atenţie, însă reţeta nu este deloc grea. The Independent a găsit cele mai uşoare două variante de pregătit clătite în stil britanic şi american.

Clătite în stil britanic

Ingrediente pentru 8-10 clătite

100 grame făină 2 ouă mari 275 mililitri lapte semidegresat Unt sau ulei pentru gătit Coajă de lămâie
 

Jelly+Belly+Vanilla+Milk+pancakes.jpg

Mod de preparare 1. Se cerne făina într-un castron mare şi se adaugă ouăle, laptele şi coaja de lămâie. Mixaţi bine amestecul până când toate ingredientele sunt bine amestecate. 2. Încălziţi puţin unt sau ulei într-o tigaie mică, la o temperatură medie. Adăugaţi o mică cantitate de aluat, rotiţi tigaia pentru ca aluatul să se întindă şi ţineţi-o pe fiecare parte timp de aproximativ un minut. 3. Serviţi cu topping-ul preferat.

Sursa: ADEVARUL.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.