Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Halep a bătut-o pe Sharapova la capitolul ţinută! Românca, desemnată cel mai bine îmbrăcată sportivă la US Open


Dutca
 Share

Recommended Posts

       59b6c6ba95f9cf75970df462

 

Simona Halep a pierdut la US Open din primul tur, fiind învinsă de Sharapova, dar şi-a luat revanşa în faţa rusoaicei la capitolul "ţinută". Campioana noastră a fost votată de fani jucătoarea cel mai bine îmbrăcată la Flushing Meadows, devansând-o chiar pe "Masha".

Sportiva din Constanţa se poate consola după un US Open ratat cu un premiu neoficial, acordat de suporteri. Halep a fost desemnată cel mai bine îmbrăcată jucătoare de la turneul încheiat aseară.

 

                                      59b6c59895f9cf75970df461

 

Halep a purtat un echipament retro al căror design a fost realizat de celebrul Pharrell Williams. Această linie de echipament a fost numită ”Game. Set. Love.”, iar la ea au apelat mai mulţi jucători, cei mai cunoscuţii fiind Alexander Zverev și Garbine Muguruza.

”Le-am spus celor de la Adidas că vreau să fac ceva care să meargă mai departe de sport”, a declarat Pharrell într-un interviu pentru The Times.

Echipamentele au fost inspirate din moda anilor 1970 din tenis. În ceea ce privește culorile alese, Pharrell Williams a recunoscut că s-a inspirat din filmele lui Wes Anderson, care ar fi avut ”o mare inspirație în viața mea”.

 

                                                                                                                 Sursa                                                        

Link to comment
Share on other sites

  • Dutca locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.