Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Primele reactii la horror-ul psihologic "Mother!"


woodstar
 Share

Recommended Posts

639883l-640x400-b-d6a88808.jpg

 

 

Mother!, drama unui cuplu a cărui relație este pusă la grea încercare de câțiva oaspeți nepoftiți care apar la ușa lor, perturbându-le existență până atunci liniștită, s-a lansat la Festivalul de Film de la Veneţia aflat în plină desfăşurare până pe 9 septembrie inclusiv, iar reacţiile criticilor de film nu au întârziat să apară.

 

Variety este de părere că filmul este „mai degrabă o mașinărie precisă a unei realități posibile, care incită, dar atât. Este un coșmar baroc despre nimic altceva decât despre sine însuși. Însă, pentru o uriașă parte din publicul cinefil, ar putea fi ceea ce trebuie. Mother! este captivant într-o abordare exagerată și demonstrativă”.

 

The Hollywood Reporter scrie că „scenaristul-regizor Darren Aronofsky încearcă să câștige la box-office pe baza unor teme cunoscute şi că Mother! este un film horror în stilul lui Rosemary's Baby, care reușește cu siguranță să captiveze atenția și, mai apoi, evoluează pentru a trage concluzia că, pentru anumiți autori, arta este mai importantă decât viața”

 

Ce se întâmplă în acea casă? Casa pare că ascunde multe secrete, iar personajul lui Jennifer Lawrence pare să fie obsedat de un perete din pivniță, și de ce pare să se afle în spatele acestuia. Să fie un tunel? Dar tot acel sânge de unde provine? Și, cel mai important, al cui e acel sânge?

 

Filmul cu Michelle Pfeiffer, Jennifer Lawrence, Javier Bardem şi Ed Harris, regizat de Darren Aronofsky, intră pe marile noastre ecrane în data de 20 octombrie.

 

sursa: cinemagia.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.