Jump to content

John Wick 3 se lanseaza in mai 2019


woodstar
 Share

Recommended Posts

342742l-640x400-b-fee6bb0e.jpg

 

Succesul lui John Wick l-a readus în atenţia presei şi a publicului pe carismaticul Keanu Reeves, astfel că după lansarea peliculei din 2014 un sequel era implicit. Cu o distribuţie atractivă, scene de luptă bine coregrafiate şi o abordare originală a thriller-ului de acţiune, Chad Stahelski şi David Leitch au creat una dintre cele mai surprinzătoare şi electrizante pelicule din ultima vreme. Ce s-a transformat într-o trilogie.

 

Într-o declaraţie oferită recent, regizorul şi scenaristul Chad Stahelski a spus că partea a treia se va concentra pe originile personajului interpretat de Reeves: „Ne-am gândit să introducem secvenţe cu unele amintiri ale lui John, pentru a clarifica cine este şi încotro se îndreaptă. Vrem, de asemenea, să arătăm ce este cu misterioasa organizație a asasinilor şi cum funcționează ea. Nu pot da mai multe detalii acum, însă vă asigur că va fi o completare grozavă a călătoriei lui John Wick”.

 

 

De scenariul lui John Wick: Chapter 3 se va ocupa Derek Kolstad, cel care a lucrat şi la a doua parte a seriei.

Dacă primul film a avut încasări de peste 88 de milioane de dolari – la un buget de 20 milioane - continuarea sa (lansată la noi în februarie, anul acesta) a trecut de 171 de milioane de dolari. 

 

Partea a treia se va concentra pe originile personajului interpretat de Keanu Reeves.

 

sursa: cinemagia.ro

Edited by woodstar
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.