Jump to content

Limbi Oficiale / Official Languages


Kelton
 Share

Recommended Posts

Voi chiar nu intelegeti ca aveti putini jucatori deoarece suntem in 2017 si nu se mai joaca samp? S-a dus fratilor, nu mai e cum era acum cativa ani, puteti sa dati si 1000 GOLD gratis zilnic ca degeaba, serverele nu vor mai urca. Asta ca tot se vorbeste pe aici cum sa faca sa creasca numarul jucatorilor :))

Link to comment
Share on other sites

De cand Kelton e Owner sa moara masa de mi-a mai placut sa joc pe mizeria asta. Se crede miezu' si e ultimu' la toate. Ca sa stii si tu nolifere.. in viata exista si exprimarea libera, si nu se refera la doar a spune ce cuvinte vrei tu, ci si in ce limba vrei tu. Ce sa faci ma patroane, lumea e plina de surprize.. trebuia sa existe si noliferi d'astia care vor sa ajunga presedinti.

Apropo, daca nu ati observat. Pe Youtube va multumesc ca sclavii ca le dati like ca sa castige si ei 1 leu. Dar pe server sunt alti oameni. S-a ajuns la ultimu' nivel de prostie pe comunitatea asta. Oricum in 2-3 ani  o sa se termine si cu jocul asta care va aducea voua bani.. oricum va da cu - la intretinere deja, sa vedem ce o sa faceti atunci :*

 

Link to comment
Share on other sites

  • Kelton locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.