Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Irina Begu, eliminată în turul secund de la Seul.


South zeEk
 Share

Recommended Posts

59c209d695f9cfcb725e9fff

 

Irina Begu a părăsit turneul de la Seul, după ce a fost învinsă de Beatriz Haddad Maia, în turul al doilea. Brazilianca s-a impus cu 6-3, 4-6, 6-2, după două ore și 11 minute și umrează să o întâlnească în sferturile de finală pe Sara Sorribes Tormo. Irina Begu o întâlnește în turul al doilea al turneului WTA din categoria International de la Seul pe brazilianca Beatriz Haddad Maia, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2. Aceasta este primul meci direct dintre româncă și sud-americanca în vârstă de 21 de ani. Begu (27 de ani, locul 55 WTA) a câștigat în primul tur în fața thailandezei Varatchaya Wongteanchai, cu 2-6, 6-3, 6-3, în timp ce Haddad Maia (locul 71 WTA) a trecut în runda inaugurală de ucraineanca Katerina Zavatska, cu 4-6, 6-3, 6-1. Învingătoarea meciului Begu - Haddad Maia o va întâlni în sferturile de finală pe Sara Sorribes Tormo, jucătoarea din Spania care a învins-o pe sud-coreeanca Han Na-Lae, cu 6-1, 6-2.

 

Sursa: DigiSport

 

Link to comment
Share on other sites

                                                                                                                  :topic_closed:

Link to comment
Share on other sites

  • Dutca locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.