Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Facebook va afişa reclame în funcţie de magazinele fizice pe care le-ai vizitat


SQ NoTe
 Share

Recommended Posts

facebook-location-data.jpg?height=360&width=640

Cu acces aproape nelimitat la informaţii despre utilizatorii săi, Facebook va începe să personalizeze reclamele afişate şi în funcţie de locaţiile reale pe care aceştia le-au vizitat.

 

Facebook a anunţat noi unelte pentru promovare offline, care folosesc datele de localizare şi activităţile desfăşurate pe telefonul mobil pentru a livra mesaje promoţionale personalizate. Astfel, utilizatorii de dispozitive mobile care au acordat la instalarea aplicaţiei permisiuni pentru folosirea coordonatelor de localizare vor avea istoricul deplasărilor pus la dispoziţia companiilor de publicitate.

 

Noul serviciu de promovare pe baza locaţiilor nu se limitează la mazinele vizitate offline, utilizatorii Facebook care nu au ieşit recent la cumpărături primind alt tip de reclame intenţionate pentru atragerea clienţilor noi, personalizate în funcţie de zona în care aceştia se află la momentul respectiv. Spre exemplu, la vizitarea unui alt oraş vei vedea reclame care promovează ofertele magazinelor locale.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.