Jump to content

Portofoliu Kenobi


Kenobi
 Share

Recommended Posts

On 26.03.2018 at 7:34 PM, DonStyle said:

blurul este fenomenal , dar la text inca mai ai de lucrat , daca mai lucrezi la text o sa fie perfect

 

 

On 28.03.2018 at 5:01 PM, Smailykes said:

Mai ai de lucrat la text

 

On 01.04.2018 at 12:21 AM, Mafie said:

ai talent 

 

Aveti grija cu posturile aiurea. Exista un regulament, cititi-l. 

-----------------------------

Destul de faine meniurile, te-ai incadrat in tema lor, iar font-urile le-ai ales bine. Totusi, ceva ma face sa cred ca e RIP.

Link to comment
Share on other sites

On 4/2/2018 at 10:17 AM, OmE said:

 

 

 

Aveti grija cu posturile aiurea. Exista un regulament, cititi-l. 

-----------------------------

Destul de faine meniurile, te-ai incadrat in tema lor, iar font-urile le-ai ales bine. Totusi, ceva ma face sa cred ca e RIP.

Daca prin RIP te referi plagiat atunci ai putina dreptate. La Flyer-ul cu Pizza am urmat un tutorial de pe internet. La meniu a fost 100% creatia mea cu resursele de la tutorialul vizualizat anterior.
Click for tutorial

Link to comment
Share on other sites

ynCygqh.jpg

 

Ai acolo două elemente care efectiv se vede că sunt tăiate, ca și cum textul tău are avea sub el un dreptunghi imaginar, sau mă rog, unul alb. Înțelegi ce zic? Elementele alea două se văd clar se parcă ar fi tăiate și le lipsește ceva.

Toate steluțele alea sunt multe... destul de aiurea poziționate și cromatica nu este deloc una fericită, iar bagheta aia e și ea.. pusă doar :)). Nici acel drop shadow pus nu dă excelent.

E Cafe sau voiai sa scri Coffee? De fapt nici nu mai contează, asta era ca fapt divers pentru a sublinia că nu se transmite destul de clar mesajul către cel care se uită la imagine.

 

Probabil ar fi trebuit să fie un logo (pe viitor fă logo-uri pe dimensiuni pătrate, centrate, pentru început, nu pe dimensiunea folosită mai sus fiindcă dacă voiai așa trebuia să poziționezi și textul la mijloc, nu spre baza canvasului. Gradientul folosit pe text este unul urât, ți-o zic prietenește, adică sunt sigură că se poate mai mult, ăla e un gradient default de la photoshop.. care oricum nu se pupă cu restul elementelor tale (cromatic vorbind). 

Fontul nu este neapărat urât, dar fiind un logo fiind ceva pseudo branding, încearcă să foloseste niște fonturi mai lizibile sau mai deosebite. O să revin cu un edit pentru niște exemple pozitive.

 

edit: 

 

Imagini pentru logo example big brands

 

cele mai bune exemple sunt cele deja existente pe piata, cel care deja se cunosc si asta din urmatoarele motive:

 

-idei simple, dar puse in practica intr-un mod ingenios

-monocromatice sau bicromatice +- nonculorile, negru-alb

-fonturi simple, cat mai nonstilizate, iar cele cu fonturi mai elegante sunt lizibile si recognoscibile pentru creionarea unui brand

-multe forme geometrice (poti jongla incepand de la cercuri, ovaluri, sfere, patrate, dreptunghiuri)

-cand construiesti un logo, la final gandeste-te "eu as cumpara ceva dintr-un loc care asa asemenea logo?"

-potti jongla cu literele unui font chiar daca acesta este mai simplu (vezi oreo, welch's, crush, animal planet - toate zise sunt in poza de mai sus)

-poti jongla cu diferite forme, dar acestea trebuie sa fie clare, cand vezi acel lucru sa stii ce reprezinta (vezi twitter, mozilla, android, apple - toate zise sunt in poza de mai sus)

 

Si evident nu trebuie respectate neaparat anumite tipare, trebuie doar sa arate bine, sa trasnmita ceea ce ai vrut tu de fapt si nu in ultimul rand sa nu fie lq (fiindca chestia cu Magic se vede cam lq, nu stiu daca e din cauza locului unde ai incarcat poza, dar mna)

 

 

Edited by Daniela
Link to comment
Share on other sites

@DanielaNu sunt experimentat in Photoshop, fac si eu ce stiu. Acolo unde spui tu ca parca e taiat, am incercat sa pun acea Shisha sub M, ca si cum ar face parte din acea litera, insa nu prea mi-a reusit, asa ca am decis sa o tai. Stelutele nu au fost ideea mea, mi s-a spus sa le pun acolo de catre proprietar. 

Localul se numeste "Magic Caffe", din cauza ca, din nou, proprietarul a gresit cand a facut localul, in toate reclamele lui scrie "Cafe". 

 

Iti multumesc pentru timpul acordat acestui comentariu, am sa tin cont de el, deoarece aveam nevoie de parerile cuiva experimentat.

Edited by Kenobi
Link to comment
Share on other sites

On 4/6/2018 at 1:05 PM, Kenobi said:

@DanielaNu sunt experimentat in Photoshop, fac si eu ce stiu.

Eu inteleg ce zici, dar "fac si eu stiu" nu exista :)). Nu trebuie sa te lamentezi in ceea ce stii si atunci cand o dai in bara sa dai vina pe asta. Toti am fost la inceput.

Si legat de celalalte lucrui, sunt curioasa cum arata ce ai facut pus in realitate pe un panou, meniu, ceva, eu una astept si niste poze :D

Link to comment
Share on other sites

Nu s-au mai postat lucrari de o saptamana. Pentru redeschiderea acestui topic contacteaza un Designer.

 

//Redeschis la cerere.

Edited by OmE
Link to comment
Share on other sites

  • ome locked this topic
  • ome unlocked this topic

Sincer sa ti spun te descurci destul de bine dar mai ai putin de lucrat la text in rest e totul oke. Nu am ce comenta la gradient pentru ca si eu lucrez cu aceleasi so lucreaza in continuare tot asa si o sa fie totul bine. Keep Work! ?

Link to comment
Share on other sites

Mai multe lucrari pe care le-am realizat in cadrul Balul Bobocilor Colegiul Economic "Nicolae Titulescu" 2019

(din nefericire nu mai detin .psd)

 

uLZmTPy.jpg kisedTg.jpg uG1M3iH.jpg 

iLZ4pud.jpg pUxb20Q.jpg

oMCIvzs.jpg

e63n6SR.png

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.