Jump to content

Carried Away


IngeruDrogat
 Share

Recommended Posts

Carried Away

 

logo_banner.png?t=1507125813

 

Proiectați și construiți ascensoare, sărituri și poduri în acest joc de puzzle bazat pe fizică. Carried Away creează genul clasic de poduri cu capul în jos pentru a crea provocări cu totul noi! Uitați-vă cu amuzament, pe măsură ce schiorii fără teamă vă pun la încercare creațiile.

 

ORIGINAL_PHYSICS_PUZZLES.png?t=1507125813

 

 

Construiți teleschiuri, sărituri și poduri dintr-o gamă de materiale de construcție pentru a vă ajuta pasagerii să navigheze pe urmele și coborâșurile peisajului montan trădător. Învață fizica frânghiei și stresul și tensiunea pe care o va pune pe construcțiile tale. Tăierea colțurilor de-a lungul drumului va compromite siguranța și confortul pasagerilor.

Când designul nu este suficient, întoarceți-vă la abilitățile de schi pentru a obține acel extra nudge spre destinația dvs.

 

draglift1.png?t=1507125813

Călătorește munții lumii; porniți în foisoare și călătoriți până la vârfurile jagged și expuse.

Puzzle pe scenarii proiectate cu atenție pentru a ajuta schiorii să ajungă la destinație într-o varietate de fundaluri montane. Construiți structuri din ce în ce mai impresionante pe măsură ce progresați prin campania variată, dar țineți cont de bugetul dvs.!

 

SANDBOX.png?t=1507125813

 

Combinați telescaunele și gondolele într-un singur nivel pentru a ajunge la cele mai înalte vârfuri sau pentru a construi parcul de teren al viselor dvs. pentru a vă exersa trucurile de schi.

Personalizați puzzle-ul cu editorul de versanți, apoi aduceți-l la viață cu ajutorul instrumentului de generare a munților

 

 

 

CERINŢE DE SISTEM

Windows
 

MINIM:

SO: Windows 7

Procesor: 2 GHz

Memorie: 2 GB RAM

Grafică: 1GB

Stocare: 500 MB spațiu disponibil

 

 

 

CERINŢE DE SISTEM

Mac OS X

 

MINIM:

SO: OS X 10.10

Procesor: 2 GHz

Memorie: 2 GB RAM

Grafică: 1GB

Stocare: 500 MB spațiu disponibil

 

Source

Link to comment
Share on other sites

  • Posty locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.