Jump to content

Forumul a fost actualizat. Informații probleme moderatori aici

Sign in to follow this  
South Smilee

Microsoft Launcher aduce utilizatorilor de Android opţiunea „Continue on PC”

Recommended Posts

Fără legături cu interfaţa Windows Phone şi în general bine primit, Microsoft Launcher devine şi mai prietenos cu utilizatorii de Android care folosesc intensiv PC-uri cu sistem de operare Windows.

Bazat pe un concept de interfaţă numit Fluent Design, Microsoft Launcher este una dintre cele mai reuşite alternative la interfaţa standard, oferită pe telefoanele cu sistem Android.

microsoft-launcher-3.png?width=640&heigh

Numită sugestiv „Continue on PC”, funcţionalitatea permite accesarea pozelor, a documentelor recente sau tab-urile deschise în browserul web şi atunci când vrei să continui activitatea din faţa tastaturii unui PC. Este posibilă chiar şi accesarea de fişiere din feed-ul de pe telefon, spre a fi deschise pe PC.

În plus, la fel ca pe desktop-ul Windows 10, unde creăm scurtături pentru aplicaţiile favorite, utilizatorii de Android pot plasa scurtături pentru contactele din agendă în ecranul principal, uşurând apelarea acestora.

Sursa

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.