Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Microsoft Launcher aduce utilizatorilor de Android opţiunea „Continue on PC”


Smilee ToV
 Share

Recommended Posts

Fără legături cu interfaţa Windows Phone şi în general bine primit, Microsoft Launcher devine şi mai prietenos cu utilizatorii de Android care folosesc intensiv PC-uri cu sistem de operare Windows.

Bazat pe un concept de interfaţă numit Fluent Design, Microsoft Launcher este una dintre cele mai reuşite alternative la interfaţa standard, oferită pe telefoanele cu sistem Android.

microsoft-launcher-3.png?width=640&heigh

Numită sugestiv „Continue on PC”, funcţionalitatea permite accesarea pozelor, a documentelor recente sau tab-urile deschise în browserul web şi atunci când vrei să continui activitatea din faţa tastaturii unui PC. Este posibilă chiar şi accesarea de fişiere din feed-ul de pe telefon, spre a fi deschise pe PC.

În plus, la fel ca pe desktop-ul Windows 10, unde creăm scurtături pentru aplicaţiile favorite, utilizatorii de Android pot plasa scurtături pentru contactele din agendă în ecranul principal, uşurând apelarea acestora.

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.