Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Today Is My Birthday


IngeruDrogat
 Share

Recommended Posts

Today Is My Birthday

 

timb2.jpg?w=637&h=342&crop=1

Își asumați rolul lui Thomas, protagonistul jocului, care este un fotograf obișnuit, singura rudă pe care o aveți este tatăl tău. există o tradiție lungă între voi doi pentru a vă sărbători ziua de naștere în parcul de distracții. dar în timp, sănătatea tatălui dvs. sa deteriorat și nu a putut să țină pasul cu tradiția și a murit în curând de cancer. chiar și parcul a fost închis din cauza dispariției misterioase a oamenilor din pădure chiar lângă parc. Umplută cu durere și singurătate, te hotărăști să vizitezi ultimul parc abandonat în memoria tatălui tău.

 

Dar, după ce ați intrat în parc, vă dați seama că nu sunteți singuri și singurul lucru pe care îl aveți cu dvs. este un aparat de fotografiat și un telefon mobil fără ieșire.

 

timb1

 

 

Modul de joc în trailer îmi amintește de Evil Within and Outlast. dușmanul din trailer arată aproape ca și sadicul și portarul de răul din interior. Deși jocul nu este un concept nou, dar încă arată bine pentru mine, deoarece genul horror de supraviețuire nu devine vechi. Dar creatorii au nevoie să se ocupe de fizica șubredă care era vizibilă în trailer, având în vedere că încă e în curs de dezvoltare, totul este bine, atâta timp cât se fixează.

 

Trailer

Source

 

Specificatiile jocului inca nu au fost lansate deoarece jocul va aparea pana la sfarsitul anului 2017.

 

(Game specifications have not been released because the game has not yet appeared and will be released until the end of 2017)

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Posty locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.