Jump to content

Ferrari își admite greșelile după defecțiunile tehnice: "Am neglijat controlul calității componentelor"


KOPPEN
 Share

Recommended Posts

288893l-610x390-b-9a48f20d.jpg

 

Ferrari consideră că a neglijat controlul calității pentru componentele produse pentru monopostul de Formula 1, ca urmare a numeroaselor defecțiuni tehnice înregistrate în ultimele curse. 

Speranțele lui Sebastian Vettel la titlul mondial au scăzut drastic după abandonul suferit în Marele Premiu al Japoniei, în urma căruia germanul are de recuperat 59 de puncte în fața liderului Lewis Hamilton. 

La câteva zile după cursă, Sergio Marchionne, președintele Ferrari, consideră că inginerii Ferrari au neglijat procesul de control al calității pentru componentele produse, element care a condus la valul de defecțiuni tehnice. 

"A fost un nonsens tehnic care a avut impact asupra unui monopost de milioane de euro. Trebuie să ne împrospătăm angajamentul cu privire la calitatea componentelor. Este o problemă pe care probabil am ignorat-o pentru că nu a avut prea mare importanță. Dar acum am avut cel puțin 3 ocazii în care am văzut un impact devastator asupra performanței. Vom rezolva asta", a declarat Marchionne. 

Între timp, Red Bull Racing a anunțat că intenționează să-i păstreze la echipă pe Daniel Ricciardo și Max Verstappen până în sezonul 2020. 

"Din punct de vedere tehnic, Ricciardo este fără contract la sfârșitul lui 2018 pentru că își încheie contractul de 5 ani. Dar intenția noastră clară este să păstrăm ambii piloți, aș spune până în 2020. Amândoi se bucură să fie în cadrul echipei. Cred că noutatea pentru Ricciardo este că, pentru prima oară în cariera lui la Red Bull, își vede finalul contractului", a declarat șeful Christian Horner. 

 

Click pentru sursa

Link to comment
Share on other sites

  • KOPPEN locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.