Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Trump vrea să viziteze granița nord-coreeană, "cea mai înarmată din lume"


BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

Coreea de Nord - 3

 

 

 

 

Donald Trump ar putea cât de curând să se „confrunte” cu soldații nord-coreeni pe granița cea mai înarmată din lume. Se pare că președintele american intenționează să viziteze zona demilitarizată (DMZ), în timpul călătoriei sale în Coreea de Sud.

 

 Agenția de știri Yonhap din Coreea de Sud a declarat că DMZ, care a separat cele două state coreene de la sfârșitul războiului lor din 1950-1953, ar  fi printre obiectivele vizitelor președintelui Trump din Asia. El va vizita, de asemenea, Japonia, China, Vietnam și Filipine, notează The Guardian.

 

Informațiile din raport au coincis cu un alt spectacol american de rezistență aeriană din regiune. Două bombardiere supersonice B-1B au zburat peste peninsula coreeană miercuri noaptea, potrivit militarilor americani. A fost prima dată când Japonia și Coreea de Sud au efectuat împreună exerciții combinate pe timpul nopții alături de bombardiere americane, a adăugat oficialul.

 

Bombardierele au efectuat exerciții de lansare a rachetor în apele de pe coasta de est a Coreei de Sud, apoi au repetat manevrele deasupra apelor care separă Coreea de Sud și China, au spus șefii de stat din Coreea de Sud.

 

Militarii sud-coreeni au descris exercițiul ca fiind unul obișnuit pentru a susține apărarea țării și a demonstra puterea Seulului alături de alianța cu Washington în fața  testelor nucleare balistice efectuate de către Phenian.

 

 

SURSE: ProTV.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.