Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Tales from Candlekeep: Tomb of Annihilation


IngeruDrogat
 Share

Recommended Posts

Tales from Candlekeep: Tomb of Annihilation

 

Alegeți să jucați ca unul sau mai mulți dintre cei patru aventurieri (Artus Cimber, Asharra, Birdsong și Dragonbait) pentru a face față multor provocări periculoase și dușmani morți în timpul căutării.

 

IMG_STEAM_Heroes_Artus.jpg?t=1507705268

 

 

Un fost membru al lui Harpers, Artus Cimber este deținătorul inelului de iarnă. A găsit inelul din junglele din Chult, unde și-a întâlnit și soția, Alisanda. Îndemânarea lui cu arcul și săgeata, precum și cu un pumnal este neechitată, făcându-l un ranger fioros. Este de la sine înțeles că inelul de iarnă a dat puterilor lui Artus el este atât de puternic încât poate îngheța un dușman până la moarte doar prin atingerea unui deget.

 

IMG_STEAM_Heroes_Asharra.jpg?t=1507705268

 

 

În Kir Sabal, Asharra este liderul comunității Aarakocra. Alții se referă la ea ca pe Învățător, și o privesc ca pe un sfânt viu. Asharra este inteligent, ambițios și oarecum manipulator, dar niciodată crud sau insensibil. Pe lângă îndatoririle sale de conducere, Asharra este un magician puternic capabil să se ocupe și de cele mai complexe vrăji.

 

IMG_STEAM_Heroes_Birdsong.jpg?t=1507705268

 

 

Birdsong, un tânăr șarlat Tabaxi, a învățat să se apere în timp ce a fost înrobit de Yuan-Ti. Proficient pentru a juca laut, Birdsong și-a descoperit potențialul ca un bard atunci când a văzut efectul pe care cântecele îl aveau asupra altor sclavi. După scăparea ei, ea a devenit una dintre cele mai mari minstrete ale lui Chult. Ea a promis  să se răzbune într-o zi pe Yuan-Ti care a distrus satul ei.

 

IMG_STEAM_Heroes_Dragonbait.jpg?t=1507705268

 

Dragonbait este un campion al binelui și al unui saurial - o rasă care provine dintr-o lume îndepărtată și al cărei membri au o viață lungă. Calm prin natura, Dragonbait nu dă imaginea unui dușman periculos, dar odată în luptă, pregătirea și precizia lui îl fac un adversar devastator.

 

 

-- DETALII --

Sfârșiți domnia terorii Acererak și aduceți pace în regiunea Chult.

Gestionați capabilitățile eroilor și îmbunătățiți strategiile noi.

Explorați-vă și luptați prin dungeoane periculoase și jungle.

Faceți hoardele de monștri și răufăcători teribili.

Craftați arme puternice  armuri și accesorii.

Creșteti in level  și deblocați noi posibilități.

Găsiți cufere pline cu comori și materiale

 

 

CERINŢE DE SISTEM

Windows

 

MINIM:

SO: Windows 7 Service Pack 1 or newer

Procesor: Intel Core 2 Duo 2.3 GHz

Memorie: 4 GB RAM

Grafică: NVIDIA GeForce GTX 560, 1024 MB

DirectX: Versiune 10

Stocare: 5 GB spațiu disponibil

 

Source

Link to comment
Share on other sites

  • Posty locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.