Jump to content

IP-urile serverelor RPG au fost modificate. Mai multe detalii aici.

BUG Fix ore jucate pe toate RPG-urile. Avem nevoie de feedback aici.

Sign in to follow this  
IngeruDrogat

Computer Tycoon

Recommended Posts

Computer Tycoon
 
 
 
Începeți-vă aventura în anii '70 ca o mică afacere undeva în lume. Aflați mai multe despre invențiile hardware și software care au fost primii pași către lumea noastră modernă actuală și pentru a vă bucura de ceea ce ne așteaptă în viitor. Găsiți jocurile video clasice și ajutați o nouă cultură să se nască.
 
 
În Computer Tycoon deciziile pe care le faceți în timpul dezvoltării contează cu adevărat. Profitați de avantajele tehnologiei, de îmbunătățire și de design! Are produsul dvs. nevoie de mai multă capacitate de calcul sau ar trebui să vă concentrați mai mult pe caracteristici, preț scăzut sau prestigiu? Poate să se schimbe pe computerele portabile sau să dezvolte mai multe sisteme de operare ușor de utilizat? Aceste decizii vor avea un impact major asupra succesului companiei dvs.
 
 

A avea cel mai bun produs nu este suficient. Trebuie să ai grijă de nevoile oamenilor sau chiar să-ți schimbi nevoile folosind diferite instrumente de marketing. Echilibrează-ți bine bugetul între dezvoltare, producție, marketing și expansiune.

 

Toți vom muri într-o zi ... dar nu la Computer Tycoon! Puteți câștiga jocul devenind un monopol sau atingând singularitatea tehnologică dacă sunteți rapid și suficient de sănătos. Sănătos? Da, aveți o mică șansă de a muri în joc, așa că trebuie să vă verificați periodic sănătatea.

 
Imagini pentru Computer Tycoon
 
 
Începeți o companie de producători de calculatoare în anii '70 Proiectați și creați hardware, calculatoare de uz casnic, calculatoare personale, computere portabile și computere portabile Rulează piața lumii pe un mare nivel de strategie. 
Cercetarea și studierea tehnologiei celor mai vechi modele pentru calculatoarele viitoare Extindeți site-urile industriale din întreaga lume Oponenții AI de bază Harta lumii cu date generate de algoritm pentru o mai mare repetabilitate.
 
 

CERINŢE DE SISTEM

MINIM:

SO: Windows 7 or newer

Procesor: Dual Core

Memorie: 4 GB RAM

Grafică: Radeon HD 6850 or similar

Stocare: 3 GB spațiu disponibil

Note adiționale: minimum 1366x768 resolution

 

RECOMANDAT:

SO: Windows 7 or newer

Procesor: Quad Core

Memorie: 4 GB RAM

Grafică: Better than Radeon HD 6850

Stocare: 3 GB spațiu disponibil

Note adiționale: 1920x1080 resolution

 

Source

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Topic closed.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×