Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Prietenia om-caine trece de granita varstei si a statului social


Alexandra ToV
 Share

Recommended Posts

La inceputul acestei luni, Don Félix, un batran om al strazii ce traieste din banii primiti pe materiale reciclabile, a fost vazut umbland pe strazile din Veracruz, Mexic, carandu-l in brate pe cel mai bun prieten al sau - caine- si plangand, in timp ce cerea ajutor. Lobito, un caine al strazii adoptat de varstnic, era pe moarte.

"Don Félix este un om al strazii care colecteaza cutii de carton si le vinde pentru a-si castiga banii de mancare. El l-aadoptat pe Lobito, singurul lui tovaras de viata", a declarat Gabriela Martínez Castro, femeia care ii ajuta acum pe cei doi. 

2qcr1v6.jpg

Oamenii din oras l-au vazut mergand pe strazi cu Lobito in brate si plangand. Don Félix cerea ajutor si oferea in schimb 60 de Pesos mexicani (4,62 dolari), pentru ca viata lui Lobito sa fie salvataMartínez Castro a a fost cea carei-a dus pe Don Félix si Lobito la un medic veterinar din apropiere. S-a descoperit ca animalul sufera de Ehrlichiosis, o infectie bacteriana tratabila. Femeia a rugat veterinarul sa faca tot ce se poate pentru a-l salva, ceea ce s-a si intamplat.

29lfok0.jpg

Cand Martínez Castro a realizat cat de mult isi iubeste acest batran animalul de companie a stiut ca nu se va limita in a-l ajuta doar de aceasta data. Femeia a stiut ca trebuie sa faca mai mult pentru a le schimba viata celor doi. Drept urmare, a creat imediat o pagina de Facebook prin care a informat publicul despre situatia lui Don Felix si a lui Lobito.Ea a vrut ca oamenii sa intervina si sa-i ajute practic sa aiba o viata mai buna. 

2ppc5lv.jpg

Don Félix este un om foarte sarac, care umbla toata ziua in cautarea unor materiale reciclabile pe care le-ar puteavinde si obtine banii necesari pentru mancare, iar Martínez Castro vrea sa-l ajute pe batran sa se pensioneze, sa aibao locuinta adecvata. sa traiasca in conditii de siguranta, fara haine murdare si sa poata primi ingrijirea medicala de care are intr-adevar nevoie. Salvatoarea celor doi a incercat, de asemenea, sa ii convinga pe oameni sa il ajute si peLobito, pentru a-i putea plati tratamentul medical.

2dgoris.jpg

Pagina de Facebook a fost creata pe 14 august si de atunci mii de oameni au intervenit pentru a ajuta in acest caz.Lobito este acum tratat la domiciliu si a castigat cateva kilograme in plus, iar Don Félix nu poate sa creada cata iubiresi sprijin a primit de la niste straini. Desi odata se simtea singur si neiubit, acum varsa lacrimi de fericire cand vede ca oameni necunoscuti ii vin in ajutor.

 

source: click

 

Edited by Alexandra ToV
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.