Jump to content

Zero Camera Mod N8 îmbunătăţeşte performanţa foto şi video de pe Galaxy Note8


Smilee ToV
 Share

Recommended Posts

Galaxy Note8 este unul dintre cele mai performante telefoane de pe piaţă la capitolul captură foto sau video. Cu toate acestea, întotdeauna este loc pentru îmbunătăţiri, iar o echipă de dezvoltatori software independenţi a lansat o aplicaţie de cameră modificată pentru noul flagship Samsung, care să ofere mai multă flexibilitate pentru realizarea de fotografii şi clipuri video. Aplicaţia se numeşte Camera Mod N8 şi necesită puţine cunoştinţe tehnice pentru instalare, însă rezultatele sunt impresionante.

note8-camera.jpg?height=346&width=640

Zero Camera Mod N8 modifică aplicaţia de cameră implicită de pe Galaxy Note8, oferind noi opţiuni de fotografiere şi filmare, renunţând în acelaşi timp la câteva limitări artificiale impuse de Samsung. De exemplu, modelele echipate cu chipset-uri Exynoss vor putea cu ajutorul acestei modificări software să filmeze cu Galaxy Note8 la rezoluţie QHD (2.560 x 1440 pixeli) la 60 de cadre pe secundă, opţiune care nu apărea în lista implicită de pe telefon.

Cei care preferă să filmeze în rezoluţie 4K au acum la dispoziţie şi filmarea cu modul HDR activ, lucru care va asigura diferenţe mai mici între zonele întunecate şi cele puternic iluminate din cadru, în timp ce înregistrările video de toate felurile nu mai sunt supuse unor limite de timp. Focalizarea care urmăreşte subiecţii este acum disponibilă în toate modurile de fotografiere sau filmare, clipurile video sunt înregistrate la bitrate mai mare, pentru o calitate superioară, asemeni fotografiilor în format JPEG.

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.