Jump to content

Massa se teme că va fi înlocuit de Kubica: "Dacă renunță la mine, Williams va merge mult mai rău în 2018"


KOPPEN
 Share

Recommended Posts

803875l-610x390-b-8a5c64a6.jpg

 

Felipe Massa susține că Williams ar face o greșeală dacă ar renunța la serviciile sale, într-o perioadă în care echipa britanică analizează varianta de a-l readuce în Formula 1 pe Robert Kubica. Williams analizează mai multe opțiuni pentru linia de piloți pentru sezonul următor. Lance Stroll are locul asigurat pentru sezonul următor, însă echipa britanică l-a testat recent pe Robert Kubica și va repeta experimentatul și cu Paul di Resta pentru a decide dacă vreunul dintre cei doi îl va înlocui pe Felipe Massa.

Pilotul brazilian dă semne că se teme pentru viitorul său și susține că Williams va avea rezultate mult mai slabe anul viitor în cazul în care echipa va renunța la serviciile sale.

"Este frustrant că echipa încearcă să meargă într-o direcție care poate fi mult mai proastă decât dacă linia de piloți rămâne la fel. Sincer să fiu, fac o treabă foarte bună. Dacă echipa schimbă ceva, ar putea plăti mult mai mult decât îi costă să mă păstreze pe mine. Echipa știe de ce sunt capabil", afirmă Massa.

Pilotul crede că Williams analizează varianta înlocuirii sale strict din considerente financiare, care nu au nicio legătură cu performanțele sale.

"Banii fac parte din acest joc pentru piloții și echipele profesioniste, dar nu în modul potrivit. De aceea, cred că dacă Williams păstrează aceeași direcție se comportă ca o echipă profesionistă. Dacă nu, înseamnă că se gândesc la lucruri diferite", a adăugat el. 

 

Click pentru sursa

Link to comment
Share on other sites

  • KOPPEN locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.