Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Great Wall confirmă: “Discutăm cu BMW despre producția Mini în China”


Dutca
 Share

Recommended Posts

                                 536609l-610x390-b-d74eff4c.jpg

 

Great Wall a confirmat discuțiile cu BMW privind producția brandului Mini pe piața din China.

În urmă cu două zile, au apărut informații despre o posibilă negociere între BMW și Great Wall pentru ca MINI să ajungă să fie produs și pe piața chineză.

Acum, cei de la Great Wall au confirmat oficial informațiile și au spus că discuțiile cu cei de la BMW au început încă de acum un an și jumătate. Cu toate acestea, negocierile sunt încă în faza preliminară. Cele două companii nu au semnat nicio înțelegere privind un joint venture în China.

Prin externalizarea producției Mini în China către Great Wall, BMW își poate reduce din costuri în condițiile în care constructorii auto se concentrează pe mașinile electrice, iar guvernele din toată lumea vor să reducă poluarea cauzată de combustibilii fosili.

După semnarea contractului dintre BMW și Great Wall, brandul Mini va fi produs pentru prima dată în afara Europei. În prezent, micuțele mașini britanice sunt fabricate în Anglia și Olanda.

 

                                                                                                                    Sursa

Edited by Dutca
Link to comment
Share on other sites

  • KOPPEN locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.