Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Precauție: Tesla a chemat în service 11.000 de unități Model X din cauza unor posibile probleme la scaunele din spate


Dutca
 Share

Recommended Posts

                                    770813l-610x390-b-f294ae42.jpg

 

Tesla a chemat la verificări în service circa 11.000 de exemplare Model X din cauza unor posibile probleme la scaunele din spate.

În timpul unor teste de rutină, americanii de la Tesla au descoperit o problemă la cablurile care fixează scaunele din spate. Astfel, scaunul din stânga nu putea fi „blocat” în poziție verticală, iar în cazul unui accident s-ar fi putut mișca în față.

Ca să evite orice fel de risc, cei de la Tesla au vrut să fie precauți și au chemat în service 11.000 de unități Model X. Problemele ar fi putut să apară la mașinile fabricate între 28 octombrie 2016 și 16 august 2017.

Partea bună este că doar 3% dintre mașinile rechemate în fabrică prezintă un risc pentru pasagerii din spate în timpul unui accident, potrivit companiei.

Tesla a subliniat că nu a fost sesizat niciun accident ca urmare a problemei apărute la Model X.

 

                                                                                                                 Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • KOPPEN locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.