Jump to content

Monster of the Deep: Final Fantasy XV


IngeruDrogat
 Share

Recommended Posts

Monster of the Deep: Final Fantasy XV

 

Story

 

Prince Noctis este sfătuit de știri că patria sa a fost invadată și preluată sub pretextul fals al unui tratat de pace  și că  tatăl său Regele Regis, a fost uciș în mâinile dușmanului.

 

Pentru a strânge forța necesară pentru a descoperi adevărul și a-și recupera patria, Noctis și tovarășii lui loiali trebuie să depășească o serie de provocări într-o lume deschisă spectaculoasă  plină de creaturi mai mari decât vă imaginați, minuni uimitoare, culturi diverse și dușmani.

 

Imagini pentru Monster of the Deep: Final Fantasy XV

 

 

What is FINAL FANTASY XV?

title-underline.png
 
 
Pregătește-te să fii în centrul aventurii fantastice. Intrați în lumea filmului FINAL FANTASY XV și experimentează bătălii epice cu acțiune plină de-a lungul călătoriei dvs. de descoperire. Tu ești Noctis, prințul împărăției, al Regatului lui Lucis, și căutarea ta este să recuperezi patria ta din ghearele armatei imperiale.
 
Însoțit de cei mai apropiați prieteni, veți lua roata și veți experimenta un voiaj ca nici un altul, care călătoresc prin lumea răsuflândătoare a Eosului care se confruntă cu fiare mai mari decât viețile și dușmani neiertători. Veți învăța să stăpâniți abilitățile armei și magiei, canalizând puterea strămoșilor voștri, permițându-vă să vă deplasați cu ușurință 
răsuciți prin aer în luptă palpitantă.
 
 
ABOUT THE GAME

Release date : Out 21st November

Supporting device:Exclusive to PlayStation®VR

Genre:Fishing action

Price : TBD

Rating :Under review

Source

 

 

Imagini pentru Monster of the Deep: Final Fantasy XV

 

 
 
 
 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.