Jump to content

Venus Williams ar putea avea probleme.


South zeEk
 Share

Recommended Posts

59e35ca295f9cf88ec0906aa

 

În iunie, un bărbat de 78 de ani a decedat într-un accident de mașină în care a fost implicată și Venus Williams. În acel moment, jucătoarea de tenis din Statele Unite nu a fost pusă sub acuzare și nici nu a primit citație pentru a se prezenta în fața autorităților. Între timp, lucrurile s-ar putea schimba, după ce rezultatele autopsiei au arătat că Jerome Barson a decedat în urma rănilor suferite în accidentul care a avut loc pe 9 iunie, în Palm Beach Gardens. Acesta s-a ales cu leziuni serioase ale splinei și a altor organe și fracturi la nivelul pelvisului și a coloanei vertebrale. Bătrânul de 78 de ani s-a stins la 13 zile, după ce poliția a confirmat că Venus Williams conducea mașina care a intrat în Sedan-ul lui Barson, condus de soția acestuia, Linda.

 

Fără să menționeze numele jucătoarei de 37 de ani, investigatorul Julio Languasco a dezvăluit că ofițerul Kevin Folmar i-a transmis că Venus Williams ar fi vinovată, în condițiile Linda Barson conducea regulamentar. Pe de altă parte, Venus susține că neglijența celui care conducea o a treia mașină a provocat de fapt accidentul. Sora Serenei a fost dată în judecată după decesul lui Barson, dar procesul nu a înaintat, deocamdată. ”Doamna Williams a intrat în intersecţie pe culoarea verde a semaforului. Poliţia a estimat că doamna Williams conducea cu 5 mile/h (8km/h) în momentul accidentului, iar autorităţile nu i-au trimis vreo citaţie pentru încălcarea regulilor de circulaţie”, a precizat, în iunie, avocatul lui Williams, Malcolm Cunningham.

 

Sursa: DigiSport.Ro

Link to comment
Share on other sites

  • Dutca locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.