Jump to content

Los Santos Taxi - Aplicații pentru funcția de tester / Applications for the tester function

VodKa
 Share

Recommended Posts

* Nume: Fabiana.
* Rank: 5
* Bară RPG (cea mică): 
Fabiana..png
* De ce dorești această funcție?: Deoarece doresc sa am mai multa implicare in aceasta factiune, vreau sa dovedesc seriozitate. In acelasi timp, vreau sa scutesc liderul si subliderii de o ,,misiune'' in plus. 
* Ai cunoștințe de limba engleză?: Da.
* Crezi că ne poți ajuta cu candidații?: Cu siguranta!
* Alte precizări: Multumesc!

Edited by .Fabiana

* Nume: Angelo.
* Rank: 4
* Bară RPG (cea mică):  
 Angelo..png
* De ce dorești această funcție?: Imi doresc aceasta functie deoare imi place sa ma implic in factiune si doresc sa ajut factiunea sa aduca membrii noi, corecti si cu calitati demne de un taximetrist. 
* Ai cunoștințe de limba engleză?: Da, desigur. Yes, of course!

Edited by South Angelo

Nume: [oC]ZePPord

* Bară RPG (cea mică):  
 ZePPord.png
* De ce dorești această funcție?: Imi doresc aceasta functie  de mult!Sa ajut factiunea si sa intre pleyeri curati fara pile  si alte chesti vreau doar memberi  care stie  mult succes !si vreau sa ma implic mult in factiune!
* Ai cunoștințe de limba engleză?: Da, desigur!
* Crezi că ne poți ajuta cu candidații?: Cu siguranta!!!
* Alte precizări: Multumesc Frumos sper sa fiu accepta te pwp!

Nume:[].Smoke.[]

* Bară RPG (cea mică):  
 [].SmokeJr.[].png
* De ce dorești această funcție?: Doresc sa pot face parte din grupul de testeri al acestei factiuni deoarece sunt un membru activ, vreau sa ajut factiunea cu acordatul de teste corect si la timp, membrii noi ce vor aplica vor beneficia de ajutorul si devotamentul meu si la fel si liderul aceste factiuni, de seriozitatea si devotamentul de care dau dovada.
* Ai cunoștințe de limba engleză?: Yes,I have!
* Crezi că ne poți ajuta cu candidații?: De sigur ca pot!
* Alte precizări: Sper ca te-am convins si sper sa imi acorzi o sansa

* Nume: _XherroX_
* Bară RPG (cea mică):_XherroX_.png.36202119bf421e4d105ca0deb7e5168f.png
* De ce dorești această funcție?: Doresc aceasta functie pentru ca imi place sa ajut, automat si factiuea vreau sa o ajut sa fiu membru Tester pentru a sustine teste cu noii candidati. O activitate in plus este binevenita cu mare drag. Asa pot sa ma implic mult mai mult in factiune si activitatea mea poate spune asta.
* Ai cunoștințe de limba engleză?: Yes.
* Crezi că ne poți ajuta cu candidații?: Din punctul meu vedere, da, pot sa va ajut, ma consider in stare pentru asa ceva si cred ceea ce pot face, tinand cont ca am mai avut rank4+ si am sustinut alte teste cu succes.
* Alte precizări: Multumesc frumos!

Edited by XherroX
Rectificare mici greseli gramaticale si de punctuatie.

@ oC ZePPord , aplicatia ta a fost analizata si raspunsul este negativ. Momentan nu inspiri suficienta incredere, comportamentul tau lasa de dorit. Pe viitor acorda mai multa atentie si scrierii corecte in aplicatie.

@ Smoke.. , aplicatia ta a fost analizata si raspunsul este pozitiv. Bun venit in echipa testerilor!

@ XherroX , aplicatia ta a fost analizata si raspunsul este pozitiv. Bun venit in echipa testerilor!

Nume: [CBN]ZePPord

* Bară RPG (cea mică):  
 ZePPord.png
* De ce dorești această funcție?: Doresc sa pot face parte din grupul de testeri al acestei factiuni  Ls TAxi deoarece sunt un membru bun , vreau sa ajut factiunea cu acordatul de teste  la timp, membrii noi ce vor aplica  Asa pot sa ma implic mult mai mult in factiune si imi doresc de ceva timp de la rank 4,vreau sa dovedesc seriozitate. si foarte multa pasiunea pentru factiunea asta.Mult Succes!.* Ai cunoștințe de limba engleză?: Da, desigur!
* Crezi că ne poți ajuta cu candidații?: Cu siguranta!!!
* Alte precizări: Multumesc Frumos te pwp!

* Nume:  .Vasi
* Bară RPG (cea mică): 
.Vasi.png
* De ce dorești această funcție?: Doresc sa pot face parte din echipa de Testeri deoarece sunt un membru devotat factiunii, mereu activ si mereu mi-a facut placere sa pot discuta si sa ajut membrii incepatori din factiune. Nu am avut sansa sa pot acorda teste si cred ca m-as descurca si am foarte mult timp liber pentru a ma dedica acestui aspect si cred ca am ajuns la o performanta destul de buna in a cunoaste regulamentul cat mai bine. Sunt un jucator serios si cred ca am toate calitatile necesare acestui grad.
* Ai cunoștințe de limba engleză?: Da, am. 
* Crezi că ne poți ajuta cu candidații?: Da, asta imi doresc si o sa dau ce pot pentru a va ajuta si a face aceasta factiune, o factiune respectata, devotata si corecta in toate punctele de vedere.
* Alte precizări: Nimic, multumesc pentru sansa!

@ Mr.Vasi , aplicatia ta a fost analizata si raspunsul este pozitiv. Esti un membru activ, cu bun simt si chiar faci o treaba buna in factiune atat pe partea de activitate in joc cat si pe discord. Bun venit in echipa testerilor!

@ ZePPord , aplicatia ta a fost analizata si raspunsul este negativ. Imi pare rau, insa si de aceasta data nu ne inspiri suficienta incredere, apreciez ca iti dai silinta cu activitatea pe joc si cea pe discord cu membrii, dar si asa, comportamentul tau lasa de dorit la unele circumstante. Remediaza aceste probleme si te asteptam la urmatoarea sesiune de recrutari cu o noua aplicatie!

Nume:  Opak.
* Bară RPG (cea mică): Opak..png

* De ce dorești această funcție?: Doresc sa obtin functia de tester deoarece consider ca sunt un membru destul de activ, ma inteleg bine cu toti membrii factiunii si in general cu toti jucatorii de pe server, sunt o persoana comunicativa si cu o oarecare experienta pe acest server.
* Ai cunoștințe de limba engleză?: Da, am. 
* Crezi că ne poți ajuta cu candidații?: Daca o sa imi oferiti aceasta functie o sa fiu devotat in ceea ce priveste activitatea ma ca si tester. O sa tratez fiecare test dat cu grija, respect si nu in bataie de joc.
* Alte precizări: Stima!

* Nume: [RW]RazvannPETRONAS
* Rank: LS Dispatcher (4)
* Bară RPG (cea mică): 
RazvannPETRONAS.png.27ad2b688f9ac93d7418ac58c308161b.png
* De ce dorești această funcție?: Doresc să fiu tester al facțiunii deoarece sunt activ, am destulă experiență ținând cont că am fost tester și in celelalte două facțiuni de taxi, pe lângă acest lucru e o responsabilitate destul de mare și mă simt pregătit pentru așa ceva.
* Ai cunoștințe de limba engleză?: Bineînțeles.
* Crezi că ne poți ajuta cu candidații?: Dacă e să fie, îmi voi trata funcția cu maximă seriozitate.
* Alte precizări: Mulțumesc frumos!

• TLG Zippo locked and unlocked this topic

@ RW RazvanN @ Opak. aplicatiile voastre au fost analizate si raspunsul este pozitiv. Sunteti membrii activi, cu bun simt si chiar faceti o treaba buna in factiune atat pe partea de activitate in joc cat si pe discord intr-o mica masura. Bun venit in echipa testerilor!

Nume:  Smurff.
* Bară RPG (cea mică): 
smurf.png.0bb0de71a0ea24957cd2cb61babeb5f2.png
* De ce dorești această funcție?: Doresc sa obtin functia de tester deoarece consider ca sunt un membru activ, ma inteleg cu toti membri din factiune, si am  experienta pe acest server, plus ca astept sa aplic tester de mult!
* Ai cunoștințe de limba engleză?: Yes of course!
* Crezi că ne poți ajuta cu candidații?: sigur! 
* Alte precizări: Multumesc.

smurf.png

image.png

* Nume: GeeO
* Bară RPG (cea mică): 
GeeO.png.eb4b4e828e107362dc0c4e4dd80b1a30.png
* De ce dorești această funcție?:  Imi doresc sa am o functie de tester in aceasta factiune deoarece vreau sa dau dovada de seriozitate, ambitie si ca pe viitor merit un loc cat mai sus, sa ajut aceasta factiune cum pot eu de bine. Avand si o experienta anterioara de dat teste cu candidatii ma consider pregatit.
* Ai cunoștințe de limba engleză?: Da.

@ smurf aplicatia ta a fost analizata si raspunsul este unul negativ. Nu ai o activitate destul de buna pentru a primi functia de Tester, momentan aplicatia ta a fost respinsa. Incearca sa devii putin mai activ si vei avea o sansa data viitoare.

@ 19GeeO47 aplicatia ta a fost analizata si raspunsul este unul pozitiv. Dai dovada de o activitate medie spre buna, nu ai cauzat probleme si iti voi acorda o sansa la functia de Tester. Mult succes si sper sa nu ma dezamagesti. Multumesc pentru timpul depus scrierii aplicatiilor si va urez succes si celorlalti care nu ati aplicat in sesiunile viitoare!

Aplicatiile pentru functia de Tester sunt acum inchise!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.