Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Președintele Chinei, avertisment înaintea Congresului Național al Partidului Comunist: "Fără tunsori gratis și fructe de mare"


BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

N2E1NDRkNTA2OGZjMzFlZmQwZmY3ZTNmZWY1.thumb.jpg

 

 

 

 

Președintele chinez Xi Jinping încearcă să țină sub control extravaganța din rândul clasei politice înaintea celui de-al XIX-lea Congres Național al Partidului Comunist din China. 

 

Liderul de la Beijing caută să îndepărteze orice motiv de furie populară în apropierea marelui eveniment, care va debuta miercuri, mai ales că societatea chineză se află de decenii într-o acută inegalitate socială.

 

De aceea, Xi Jinping le-a transmis delegaților care vor participa la Congresul Național să nu se aștepte la tunsori și cazare gratis în hoteluri sau fructe de mare în meniu, transmite The Telegraph.

 

De altfel, președintele chinez duce o campanie de reabilitare a imaginii aparatului politic, luând constant poziții împotriva birocraților care risipesc banii contribuabililor.

 

Delegații nu se vor mai bucura de avantajele oferite anterior, a precizat pentru postul de radio național din China un fost organizator de Congrese Naționale, Wang Lilian.

 

„Nu vor fi fructe în nicio cameră. Mai mult, restaurantele vor servi numai mâncăruri de casă, fără creveți sau castraveți de mare”, a precizat Wang.

 

Pe lista restricțiilor de ospitalitate se numără și tunsorile gratis sau tratamentele de înfrumusețare, potrivit aceleiași surse.

 

La cel de-al XIX-lea Congres al Partidului Comunist sunt așteptați 2.287 de delegați, care vor trebui să aleagă cei 205 membri ai Comitetului Central.

 

Analiștii politici spun că Xi Jinping va încerca să își asigure suportul necesar pentru un nou mandat de cinci ani la șefia administrației prezidențiale a Chinei.

 

 

SURSE: Digi24.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.