Jump to content

Horizon Zero Dawn - The Frozen Wilds PS4


IngeruDrogat
 Share

Recommended Posts

Horizon Zero Dawn - The Frozen Wilds

 

 

Atunci când ochii lui Thunderjaw devin chihlimbari la sunetul de urlet al acestui monstru necunoscut, știi că ai probleme. Singura dată când roboții au pornit roboți în jocul original este atunci când Aloy are un overrides unul dintre ei, astfel încât să aibă ceva mecanic declanșa instinctul de luptă al lui Thunderjaw este extraordinar. De asemenea, probabil că nici nu este binevenită pentru Aloy, ca fiind suficient de periculos pentru a face ca pradă de vârf să ajungă pe defensivă, pentru că naiba nu va merge în jos în liniște sau usor.

 

Un lucru despre care putem fi 100% sigur este că acest robot nu a fost văzut niciodată înainte. Ea are umerii largi pe un corp scurt, o burta voluminoasa si un cap relativ mic care pare sa fie impartit in mijloc ca si robotul Horizon's Scrapper. Sigur, ar fi plăcut potrivit pentru el să fie un urs, văzând că Yellowstone este plin de pradă pufoasă, drăguță. Lorena americană, de asemenea, spune că Devils Tower a fost creat de un urs care se ciocnește de partea sa, așa că ar avea sens. 

 

 

Pânza largă, grea, care atârnă sub umeri, și modul în care robotul se mișcă prin împingerea simultană a picioarelor din spate îl face să pară suspect ca o gorilă. Coborârea cifrelor pe mâna stângă, în timp ce se așează în zăpadă, arata mai degrabă degete decât labe, ceea ce ar corespunde ideii unei maimuțe. Oricum, există o strălucire albastră pe negru (mai degrabă decât verde, care este în mod obișnuit culoarea focului), indiferent de creatura uriașă mecanizată, probabil că a primit un atac înghețat care folosește apa de ploaie azurie strălucitoare. Faptul că Aloy este îmbrăcat în armura ei ridicolă Shieldweaver subtil implică faptul că am putea vedea, de asemenea, introducerea unui mod New Game +, cu o dificultate dificilă pentru cei care vor să-și pună aptitudinile în test. Sunt vesti bune. Iţi promit.

 

Images

 Imagini pentru Horizon Zero Dawn - The Frozen Wilds informations

Imagini pentru Horizon Zero Dawn - The Frozen Wilds informations

Imagini pentru Horizon Zero Dawn - The Frozen Wilds informations

 

Source+Trailer

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.