Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Ce le-a propus secretarul general pesediştilor în şedinţa în care Shhaideh şi Plumb şi-au dat demisia


BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

cdr_stefanescu_11145500.jpg

 

 

 

 

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, le-a propus liderilor din partid, la şedinţa de joia trecută, în care se discuta despre demisia celor trei miniştri, să se întâlnească la un şpriţ că în vremurile bune la Belina, locul care face obiectul anchetei DNA, au declarat pentru HotNews.ro surse politice. Contactat de HotNews.ro, Ştefănescu a spus că le-a propus liderilor PSD să se întâlnească “la un şpriţ, ca băieţii” în judeţele cu baroni puternici, pentru a discuta problemele interne, dar a negat că ar fi fost vorba de Belina. 

 

Sursele citate au detaliat însă discuţiile din PSD de săptămâna trecută, afirmând că Liviu Dragnea s-ar fi declarat iniţial de acord cu propunerea lui Ştefănescu de a merge la Belina împreună cu liderii partidului şi chiar ar fi intenţionat să o supună la vot. Au fost însă câteva voci care s-au opus propunerii lui Ştefănescu, pe motiv că o asemena deplasare ar arată rău în ochii opiniei publice iar Dragnea în cele din urmă a renunţat la idee.

 

Codrin Ştefănescu a explicat de ce le-a propus liderilor PSD să se întâlnească “la un şpriţ” în judeţele care au câştigat alegerile cu scoruri mari, precizând că nu a fost vorba de o deplasare la Belina.

 

 

SURSE: RealitateaHotNews.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.