Jump to content

The Occupation


IngeruDrogat
 Share

Recommended Posts

The Occupation

 

 

Un atac terorist a lăsat 23 de morți și a devenit un catalizator pentru crearea Actului Uniunii. Un act controversat care amenință libertățile civile ale populației britanice.

 

Ziua este 24 octombrie 1987, iar următoarele 4 ore vor determina rezultatul actului și viitorul țării. Evenimentele se întâmplă în timp real și trebuie să luați decizii pe baza dovezilor care vă înconjoară.

 

Costul unei acțiuni extreme este compensat de cauza binelui mai mare.

Tu decizi narațiunea.

1980 - o perioadă în care țara a fost consumată de revolte în realitate  țese o narațiune similară și profundă în acest sens.

 

La intrarea în clădirea guvernului, m-am întâlnit cu o ușă de securitate. În stânga mea se află o zonă de așteptare care găzduiește o grămadă de cărți poștale, câteva canapele din piele bine umplute și o mașină de țigări. În dreapta mea, în spatele unui zid de perspex, stă un gardian care vorbeste cu voce tare, el cere să-mi pun valiza pe banda transportoare care transferă între recepție și birou.

 

Legat de tendința sa idiosincratică asupra demenței, ultimul joc al developerilor, Ether One, era atât de mult despre explorarea lumii sale vibrante, cât despre rezolvarea puzzle-urilor, și sper că acest lucru se va desfășura în Ocupație.

 

Images:

Imagini pentru the occupation game release dateImagini pentru the occupation game release date

Imagini pentru the occupation game release date

 

Trailer:

 

 

 

Source+Trailer

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.