Jump to content

Taxă de 200 lei pe lună pentru fiecare pisică sau câine din bloc


BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

taxa-de-pisica.jpg

 

 

 

 

La o asociație de locatari din Piatra-Neamț s-a inventat taxa pentru pisică sau câine. Taxa percepută lunar este de 200 lei, ceea ce nu că e mult, ci e de-a dreptul aberant. Nu știm cine permite ca o asociație de locatari să perceapă asemenea taxe, dar ceva e clar că a scăpat de sub control.

 

Asociația de locatari se află în cartierul pietrean Mărăței, iar taxa nu e la nivelul de propunere, ci se aplică „pe bune”, alături de foarte multe alte reguli instaurate de o persoană care pare să aibă probleme serioase.

 

Din informațiile pe care le deținem, locatarii care au solicitat temeiul legal în baza căruia s-ar putea solicita o asemenea taxă au fost apostrofați de administrator și amenințați cu evacuarea dacă nu se conformează deciziilor stabilite. Cei care, spre exemplu, plătesc chirie, dacă dețin 2-3 animale de companie, trebuie să scoată din buzunar aproape un salariu minim pe lună.

 

 

SURSĂ: ziarpiatraneamt.ro.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.