Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Premierul Spaniei a anunțat că suspendă autonomia Cataloniei


BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

Premierul spaniol Mariano Rajoy.

 

 

 

 

Premierul Spaniei, Mariano Rajoy, a anunțat, joi, că Guvernul de la Madrid va pune în aplicare articolul 155 din Constituție, care permite suspendarea autonomiei Cataloniei.

 

Potrivit BBC, aplicarea articolului 155 ar urma să intre în vigoare sâmbătă.

 

Anunțul Guvernului de la Madrid intervine imediat după ce liderul regiunii separatiste, Carles Puigdemont, a spus că se pregătește să declare independența totală a Cataloniei, dacă Guvernul Spaniei nu vrea să negocieze cu el.

 

Premierul spaniol, Mariano Rajoy, le-a transmis acum o săptămână separatiștilor catalani că respinge orice mediere în criza care continuă după ce premierul Cataloniei, Carles Puigdemont, a semnat o declarație de independență, dar a cărei aplicare a suspendat-o în așteptarea unui dialog cu Madridul.

 

'Nu este posibilă o mediere între legea democratică și ilegalitatea sau nesupunerea civică', a anunțat Rajoy în fața Parlamentului de la Madrid.

 

 

SURSE: România LiberăAntena 3Evenimentul ZileiDigi24România TVHotNewsCapitalB1EurActivQ MagazineRealitateaGândulAdevărulCotidianulPublikaeconomica.netNapocaNewsTVRAntena 1Cuget Liberstiripesurse.roBună Ziua IaşiARQRevista 22The Epoch TimesEuropa FMbursa.roJurnalTVŞtiri din BucovinaOrtodoxINFOBlack NewsAmos Newsindependent.mdSuceavaLIVE.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.