Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

O nouă ofertă de 10 milioane de euro pentru Alibec! Patronul vrea să-l impună în prima echipă la returul cu Be'er Sheva


Dutca
 Share

Recommended Posts

             59e788a795f9cf86e3493ba8

 

În ciuda numeroaselor probleme pe care le are în acest sezon la FCSB, Denis Alibec primește în continuare oferte din partea echipelor din străinătate. Finanțatorul Gigi Becali a dezvăluit că așteaptă o propunere de 10 milioane de euro, de la un club care și-ar permite să îi plătească jucătorului un salariu de aproximativ 1,5 milioane de euro.

 

Pentru a-l vinde, Becali e gata să îl impună în prima echipă. I-a transmis antrenorului că are mână liberă, dar speră ca Dică să aibă înțelepciunea de a-l reprimi la momentul potrivit pe Alibec (26 de ani), pentru ca atacantul să poată fi văzut la lucru. 

9 noiembrie este ziua în care FCSB așteaptă noua ofertă. În vară, Wolverhampton(Championship) l-a convins pe Gigi Becali cu o ofertă de 10 milioane, după mai multe runde de negocieri, dar omul de afaceri a precizat că transferul a picat în ultima zi de mercato. Același impresar care a intermediat atunci discuțiile a promis că va reveni cu oferta care l-ar transforma pe șeptarul de la FCSB în cel mai scump fotbalist român plecat din Liga 1.

În acest moment, recordul îi aparține lui Nicolae Stanciu, pe care Anderlecht l-a cumpărat cu 7,8 milioane de euro, iar suma finală poate ajunge la 9,8 milioane, cu tot cu bonusurile din contract. Pe locul al doilea este un alt jucător vândut de clubul lui Gigi Becali: Vlad Chiricheș, pentru care Tottenham a plătit 7,5 milioane de euro, plus alte două ca bonusuri.

 

"Și ieri (n.r. marți, 17 octombrie) am primit un telefon ca să se intereseze de el (n.r. de transferul lui Denis Alibec), de la o altă echipă. Pe ăia nu îi interesează, l-au văzut și nici nu știu, au zis că dacă a dat un picior unei uși, nu e mare lucru. Îi interesează jucătorul Alibec, poate spun că face așa dacă ia 20.000 de euro lună și că, dacă are 1,5 milioane de euro pe an la ei, poate se comportă altfel. Probabil au alte metode de antrenament sau educație fotbalistică. Nu e mare lucru ce a făcut, până la urmă", a spus Gigi Becali, în cadrul emisiunii "Fotbal Club", de pe Digi Sport 1.

"Acum o săptămână a sunat un impresar care a stat 6 ore la birou ca să facă transferul în Anglia a fost ultima zi și nu s-a putut. A zis că pe 9 noiembrie revine cu oferta de 10 milioane", a mai spus omul de afaceri.

 

"Acum, îl dau pe 10 milioane. Ca să îl dau, el trebuie să joace meciul cu Be'er Sheva de acasă. Dică o să îl primească; are mână liberă, dar cred că are înțelepciunea să facă ce trebuie. Ce facem, aruncăm 10 milioane pe foc? Dacă nu joacă cu Be'er Sheva, o să îl impun eu! Dacă nu joacă la București, cu Hapoel, îl iau eu de mână și o să îl bag pe teren, îl prezint arbitrilor. Îmi bat joc de 10 milioane, ce, sunt tâmpit?", a mai precizat patronul de la FCSB.

În campionat, Alibec traversează cea mai slabă perioadă a carierei: nu a marcat niciun gol în cele 9 meciuri jucate în cele 14 etape disputate până acum în Liga 1. În Europa, însă, lucrurile au mers ceva mai bine: are două goluri marcate cu Viktoria Plzen: unul în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, când FCSB a câștigat cu 4-1 în Cehia, iar pe celălalt l-a marcat în victoria cu 3-0 a roș-albaștrilor de pe teren propriu, din prima etapă a Grupei G din Europa League.

În acest moment, atacantul este exclus din lot și a fost amendat cu 75.000 de euro, pentru ieșirea nervoasă de la meciul cu Voluntari, când a lovit cu piciorul ușa dinspre vestiare și după ce banderola aruncată de el în direcția lui Tănase a ajuns pe gazon.

 

                                                                                                                              Sursa

 

 

                                                                                                          

Link to comment
Share on other sites

  • Dutca locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.