Jump to content

Coutinho e istorie! Cele două super-mutări care vor face din Barcelona echipa perfectă


Dutca
 Share

Recommended Posts

              59e8465b95f9cf8b843149d1

 

Nu doar Real Madrid stă cu ochii pe starurile lui Tottenham Hotspur. După ce Luka Modric și Gareth Bale au ajuns pe Santiago Bernabeu, iar, mai nou, se discută și de posibila plecare a golgheterului Harry Kane la campioana Europei, Barcelona vrea acum să-i aducă pe Christian Eriksen și Davinson Sanchez.

Potrivit Sport.es, acesta a fost și motivul pentru care Robert Fernandez, directorul sportiv al catalanilor, a urmărit meciul dintre Real Madrid și Tottenham (1-1), disputat pe

 

Santiago Bernabeu, în UEFA Champions League, cu o seară înainte de Barcelona - Olympiacos (3-1), partidă desfășurată în aceeași competiție, pe Camp Nou.

În vârstă de 25 de ani, danezul Eriksen este unul dintre cei mai importanți jucători din echipa lui Pochettino, alături de Harry Kane și Dele Alli. Interesul Barcelonei legat de scandinav poate însemna și faptul că oficialii catalani au renunțat la varianta Philippe Coutinho, jucător pe care nu a reușit să-l aducă în vară de la Liverpool, dar despre care presa a scris că ar putea semna în iarnă.

 

59e8466995f9cf51843149d1

 

Atât Eriksen, cât și Coutinho, evoluează în Premier League din 2013, după ce au fost transferați în schimbul unor sume similare, care pot fi considerate foarte mici în comparație cu cele plătite în prezent. Danezul a ajuns la Spurs, de la Ajax, pentru 13,5 milioane de euro, în timp ce brazilianul a sosit pe ”Anfield”, după ce Liverpool i-a plătit lui Inter 13 milioane de euro.

 

34 de goluri și 44 de assist-uri a reușit Eriksen, în Premier League, în tricoul lui Tottenham.

36 de goluri și 32 de assist-uri a reușit Coutinho, în Premier League, în tricoul lui Liverpool.

Celălalt jucător dorit de Barcelona, de la Spurs, este fundașul central columbian Sanchez. Venit la Londra tot de la Ajax, sud-americanul s-a impus ca titular, în campionat, în sistemul cu trei fundași centrali folosit de Pochettino, după ce ”Lilywhites” au plătit în schimbul lui 40 de milioane de euro.

Șase meciuri în Premier League și trei în Liga Campionilor a jucat Davinson Sanchez la Tottenham, după ce, în turul trei preliminar al celei mai importante competiții organizate de UEFA, el a evoluat pentru Ajax.

 

                                                                                                          Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Dutca locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.