Jump to content

Procedura de adopție a unui câine, simplă și rapidă


BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

adoptare-c%C3%A2ine-2.jpg

 

 

 

 

Trăim într-o perioadă în care oamenii se apropie de animale din ce în ce mai mult, pentru că acestea le oferă afecțiune și non-judecată. Tocmai de aceea foarte frecvent câinii sunt aleși ca animale de companie, iar acum aceștia pot fi chiar adoptați printr-o procedură deloc complicată și necostisitoare.

 

Nu degeaba există vorba conform căreia câinele este cel mai bun prieten al omului sau că nu există un animal mai credincios stăpânului decât un câine. Mulți oameni confirmă asta, astfel că între ei și animalele lor se crează conexiuni puternice. Carmen Frățilă, fondatoarea Asociației Free Life din Satu Mare, explică simplitatea procedurii de adopție a unui câine și ce poate însemna o astfel de decizie în viața unui om.

 

“În ceea ce privește adopțiile, la noi procedurile sunt foarte simple. Necesită doar prezența dumneavoastră la adăpost să vă alegeți cățelul potrivit. Să aveți la dvs. buletinul pentru că vom încheia un contract de adopție. În acel contract dvs. ne veți da toate datele și veți semna că veți avea grijă de cățel așa cum trebuie, adică îi veți oferi toate condițiile optime necesare. Trebuie doar să îl iubiți și să aveți grijă de el. Trebuie să mai știți niște lucruri: în cazul în care se întâmplă ceva cu cățelul va trebui să ne anunțați. În același timp, dacă plecați cumva din localitate pentru o perioadă mai îndelungată, din nou trebuie să ne anunțați. În cazul în care mutați cățelul la o altă locație, iarăși trebuie să ne anunțați.” – a declarat Carmen Frățilă, directorul Asociației Free Life Satu Mare.

 

Toți cei care doresc să facă un bine atât lumii înconjurătoare, cât și lor înșiși sunt așadar invitați să ia în considerare adoptarea unui câine – întrucât prezența unui animăluț aduce fără îndoială multe momente speciale și bucurie.

 

 

SURSĂ: Gazeta de Nord-Vest.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.