Jump to content

Marea dorință a lui LeBron James: ”Ar fi cireaşa de pe tort”


Dutca
 Share

Recommended Posts

           59e71c6495f9cf83de493ba8

 

LeBron James, superstarul echipei Cleveland Cavaliers, visează să-l întâlnească pe teren într-un meci din campionatul profesionist nord-american de baschet (NBA) pe fiul său LeBron junior, acum în vârstă de 13 ani, conform unui interviu acordat revistei GQ.

 

"Ştiu că nu voi fi capabil să joc la acest nivel pentru totdeauna şi nu ştiu dacă voi fi dispus să continui să joc nemaifiind în forma maximă. Dar un lucru este sigur, mi-ar plăcea să mai fiu pe teren dacă fiul meu va avea posibilitatea de a juca împotriva mea. Ar fi cireaşa de pe tort", a spus "King James", care va disputa la vârsta de 32 de ani al 15-lea său sezon din NBA. Fiul mai mare al lui James, LeBron Junior, este prezentat ca fiind unul dintre cei mai buni jucători din categoria sa de vârstă în Statele Unite.

În acelaşi interviu, James a revenit asupra duelului său la distanţă cu Michael Jordan, marea vedetă a anilor '90, cu care este comparat tot timpul. Cu trei titluri de campion faţă de şase ale lui Jordan, "King James", care a participat la ultimele şapte finale din NBA, este încă departe de "Air Jordan" în termeni de palmares, dar speră încă să-l poată depăşi.

 

                                                                                                               Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Dutca locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.