Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Patronul Omnia Turism s-a sinucis din cauza problemelor financiare


Tovarasu Andrei 13 VIP
 Share

Recommended Posts

Patronul Omnia Turism s-a sinucis din cauza problemelor financiare

George Negru, proprietarul touroperatorului Omnia Turism, s-ar fi sinucis din cauza unor probleme financiare, potrivit unor surse din piata, citate de News.ro.

Ghizi colaboratori ai companiei Omnia Turism spun ca au aflat despre moartea lui George Negru, dar nu cunosc alte detalii. ”Atat am aflat si noi, ca este mort. Nu stim mai multe detalii. Ne suna continuu telefoanele”, au declarat acestia.

Acesta s-ar fi sinucis din cauza unor probleme financiare, potrivit unor surse din piata, citate de News.ro.

Ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, a declarat ca va face verificari pentru ca turistii care au cumparat pachete prin agentie sa ajunga cu bine la destinatie.

”Acum am aflat si noi. Facem verificari pentru ca cetatenii care au achizitionat pachetele turistice sa fie siguri ca se pot deplasa catre acele destinatii. Si totodata ca cei care sunt plecati deja sa fim siguri ca se vor intoarce in siguranta acasa”, a declarat ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre.

 

 Sursă

Link to comment
Share on other sites

  • HaziM locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.