Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Principesa Moștenitoare Margareta s-a întâlnit cu Părintele Patriarh Daniel: Vrem să facem mai mult pentru oamenii săraci, a spus Alteța Sa Regală


Tovarasu Andrei 13 VIP
 Share

Recommended Posts

Principesa-Mo%C8%99tenitoare-Margareta-s

Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, a primit miercuri, 18 octombrie 2017, la Reședința patriarhală, vizita Alteței Sale Regale, Principesa Moștenitoare Margareta. Aceasta a exprimat dorința Casei Regale de a realiza mai multe acțiuni filantropice.

În cadrul întrevederii, Custodele Coroanei a vorbit cu Părintele Patriarh Daniel despre strânsa colaborare existentă între Biserică și Casa Regală și despre acțiunile sociale desfășurate în parteneriat.

Alteța Sa Regală a fost însoțită în vizita întreprinsă la Reședința patriarhală de soțul ei, Principele Radu al României.

Conform declarațiilor oferite pentru Radio Trinitas, Principesa Margareta a discutat cu Patriarhul Daniel și despre unele proiecte filantropice viitoare în colaborare cu Patriarhia Română:

Am discutat despre ce putem face pentru oamenii săraci. În ceea ce privește filantropia, de mult timp am realizat diverse lucruri împreună cu Biserica, cum e normal, dar vrem să facem mai mult, a spus ASR Principesa Moștenitoare Margareta.

La finalul întâlnirii, Părintele Patriarh a oferit Alteței Sale o icoană cu chipul Maicii Domnului și al Sfintei Ana – copie a celei de la Mănăstirea nemțeană Bistrița.

Oferim această icoană ca semn de prețuire pentru întreaga familie regală, dar în mod deosebit ca aducerea aminte de Regina Ana. Dumnezeu să o odihnească cu drepții! a spus la final Preafericirea Sa.

Majestatea Sa Regina Ana a României, soţia Regelui Mihai I, a trecut la cele veșnice la vârsta de 92 de ani, în data de 1 august 2016, la Spitalul din Morges, în Elveţia. Regina Ana a fost înmormântată în Necropola Regală de la Catedrala Arhiepiscopală din Curtea de Argeş.

 

                                                            Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • HaziM locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.