Jump to content

Dinamo Tbilisi - U BT Cluj 73-87!


South zeEk
 Share

Recommended Posts

59f0cca795f9cfbd8970a531

 

U BT Cluj a învins-o în deplasare pe Dinamo Tbilisi, scor 87-73 (55-26), în a doua partidă din grupa E a FIBA Europe Cup. Ardelenii au două victorii în grupă, după ce au trecut în primul meci de turcii de la Istanbul BBSK, cu 90-69. Campioana României a dominat clar partida şi la pauză conducea cu 55-26, dar apoi a redus din turaţie şi a permis gazdelor să reducă din diferenţă, fără ca succesul clujenilor să fie în pericol. ''Ştiam care este valoarea noastră, însă nu am crezut că va fi atât de uşor. Am început foarte bine jocul şi ne-a fost mult mai uşor pe urmă, sunt bucuros că am putut să le acord mai multe minute jucătorilor noştri tineri, căci trebuie să ia şi ei pulsul acestei competiţii. Ne-am pierdut puţin concentrarea în a doua repriză, este greu să rămâi la acelaşi nivel când ai 30 de puncte avantaj, chiar am vorbit despre asta în vestiar. Însă îmi felicit jucătorii pentru cum au controlat meciul, în niciun moment nu s-a pus problema învingătoarei şi sunt bucuros pentru asta.

 

Ne aşteaptă alte meciuri grele, peste trei zile mergem la Sibiu, apoi avem din nou o partidă dificilă în Bulgaria, deja gândurile noastre se îndreaptă spre acele meciuri'', a declarat antrenorul clujenilor, Mihai Silvăşan. În celălalt joc din etapa secundă, Istanbul BBSK a învins-o pe Lukoil Academic Sofia, cu 81-69 (41-39). ''U'' este lider în grupă, cu patru puncte, şi este urmată de Lukoil Academic, 3 puncte, Istanbul BBSK, 3 puncte, şi Dinamo Tbilisi, 0 puncte. ''U'' va juca următorul meci pe 1 noiembrie, în deplasare, cu Lukoil Academic. Clujenii au început sezonul în Basketball Champions League, dar au fost eliminaţi în turul 2 de formaţia germană MHP Riesen Ludwigsburg şi au ajuns astfel în grupele FIBA Europe Cup. Primele două clasate în grupă vor merge în faza a doua a competiţiei. Acesta este şi obiectivul campioanei României. Steaua, CSM Oradea şi CSU Sibiu au fost eliminate încă din preliminariile FIBA Europe Cup, astfel că U BT Cluj a rămas singura reprezentantă a României în Europa.

 

Sursa: DigiSport

Link to comment
Share on other sites

  • Dutca locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.