Jump to content

Ferrari FXX K Evo: sportiva de curse de peste 1.000 de cai putere se lansează în weekend


NorbY.
 Share

Recommended Posts

815852l-610x390-b-97247369.jpg

 

Ferrari va dezvălui sportiva de curse FXX K Evo în cadrul evenimentului anual Finali Mondiali care va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni pe circuitul de la Mugello.

 

La finalul fiecărui sezon competițional, Ferrari găzduiește un eveniment special Finali Mondiali cu diverse demonstrații pentru fani. În acest an, Finali Mondiali va avea loc în perioada 26-29 octombrie pe circuitul de la casă de la Mugello, iar fanii vor avea parte de câteva surprize.

 

Printre ele se numără și dezvăluirea lui Ferrari FXX K Evo, un urmaș direct al sportivei FXX K (foto) prezentată cu ocazia evenimentului Finali Mondiali din 2014 pe circuitul de la Abu Dhabi.Ferrari nu a furnizat niciun fel de alte detalii cu privire la noua sportivă, însă este de așteptat ca aceasta să aducă o serie de îmbunătățiri comparativ cu predecesorul său.

Vă reamintim că FXX K este echipat cu un sistem hibrid format dintr-un motor V12 de 860 de cai putere la 9200 rpm și un motor electric care generează echivalentul a 190 de cai putere. În total, sistemul de propulsie oferă 1050 de cai putere și este de așteptat ca versiunea Evo să aducă câteva zeci de cai putere în plus.

Performanțele suplimentare vor veni și datorită unor modificări realizate la nivelul aripii spate, a spoilerului față și a difuzorului care vor permite îmbunatățiri aerodinamice. Cel mai probabil, Ferrari FXX K Evo va fi dezvoltat într-o ediție foarte limitată, mai ales ca predecesorul său a avut doar 40 de unități.

 

 

 

 

Sursa

 

Link to comment
Share on other sites

  • KOPPEN locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.