Jump to content

Propunere pentru LIDERI


Vito  Corleone

Recommended Posts

Propunerea mea consta in :

.

 

Mai nou ai voie doar sa aduci un sub-lider dinafara doar odata.

 

Eu propun sa poti aduce cate un sub-lider pe luna dinafara. 

 

 

De ce?

 

Pai eu de exemplu iau lider, imi aduc un sub-lider pe care il cunosc si stiu ca e in stare de acea functie, omul dupa 1 luna poate pleaca, sau se lasa de sa:mp eu nu mai pot aduce alt sub-lider capabil, trebuie sa selectez din factiune, si poate in factiune nu este nici unul capabil de functia de rank 6, ce fac? Imi bat eu capul cu toate si toate, sau dau rank 6 la intamplare, unui rank 3 + ca doar sa dau rank 6. Degeaba sta si are vechime,daca el doar isi face raportul si fara interes pentru factiune, parerea mea. Inteleg ca in mafii conteaza cei care dau bine la arme au sanse la rank 6, mafiile is mafii,dar pasniciile si departamentele / h.a au nevoie de un sub-lider capabil nu doar sa dea rank 6 la un membru din factiune care e r3+ care poate nu are interese, el isi face raportul si atata. 

 

De aceea propun ca odata pe luna sa poti aduce un sub-lider dinafara, cum era inainte, 3 sub-lideri pe luna, sa fie macar 1 pe luna, daca s-a redus chiar asa tare !

Link to comment
Share on other sites

In primul rand, ai voie sa aduci maxim 3 sublideri pe luna, asta insemnand ca din 30 de zile, tu teoretic iti schimbi un sublider la 10 zile, lucru care doar in mafie e aproape posibil, si asta doar in cazuri rare. Regulamentul e facut astfel incat sa beneficieze si liderii de el, si jucatorii. In conditiile in care tu ai voie 1 sublider pe luna din afara, asta lasa foarte putin loc jucatorilor care au vechime si care merita un sublider intr-o factiune in care au pus suflet. Sunt sigur ca din 40 de sloturi cat au minim toate factiunile, sigur se gaseste macar unul care sa aiba rank3+ si sa si merite functia. N-are rank 3? Astepti cateva zile pana face minimul de rank 3. In ultimul timp conducerea s-a axat foarte mult pe ideea de a ajuta jucatori noi si de a da o sansa tuturor, nu ne-a convenit tuturor, asta e, 'mistakes were made'. In prezent, ai voie sa aduci din afara membrii care au avut in, ultimele 3 luni, cel putin rank 3, care eu cred ca totusi ajuta mult. Nu-i bine nici cum e acum, dar nici cum ai propus tu, 1 sublider din afara pe luna inseamna ca din interiorul factiunii e foarte, foarte improbabil sa ia cineva sublider. Nu cred ca o sa convina propunerea, dar poate o sa o ia in considerare in viitor :)

Link to comment
Share on other sites

Eu sunt contra, dacă nu ai un sublider bun, îți aduci unul și îl crești până la rank 3. Poate o să-ți fie mai greu sa conduci facțiunea, dar nu degeaba ai fost ales pentru funcția de lider. 

 

În loc sa se aducă sublider din afară capabil sa ajute, se va da pe pile lunar pentru FH.

Link to comment
Share on other sites

La cele 20 sloturi pe care le detin, propunerea este excelenta.

1 minute ago, rTn Dyablox VIP said:

nt contra, dacă nu ai un sublider bun, îți aduci unul și îl crești până la rank 3. Poate o să-ți fie mai greu sa conduci facțiunea, dar nu degeaba ai fost ales pentru funcția de lider. 

 

TTB RPG4, na cultura, omul se chinuie de o luna sa ia 1 turf pentru ca doar el da attack, doar rankuri 2 are in factiune.

Link to comment
Share on other sites

@rTn Dyablox VIP Sunt unii sub-lider de 60-100 zile, aia de ce nu sunt schimbati? Da frate, eu mi-l aduc,dau exemplu pe sNrobert rank 6, el fiind capabil si bun, e si normal ca nu-l schimb dupa o luna,dar propunerea asta nu e pentru FH sau pentru doar sa schimbe sub-lideri in fiecare luna, e in caz ca sub-liderul tau adus, si poate are 100zile, intampina ceva probleme unde trebuie sa isi puna demisia si sa se lase o perioada de sa:mp, atunci el avand optiunea sa isi aduca un sub-lider dinafara, isi aduce altul capabil care e in stare sa faca ceva si sa stea sa ajute facitunea !

Link to comment
Share on other sites

Regulamentul sta in felul urmator:

Cand ai luat lider, ai la dispozitie 7 zile sa aduci pe absolut cine vrei tu, nu conteaza ca n-are rank 3 anterior.

Dupa intervalul de 7 zile, inclusiv, ai voie sa iti aduci membrii din afara factiunii doar daca au acel rank 3 anterior in decursul a 3 luni.

Sau da, obvious, poti sa-ti alegi un sublider din factiune cu rank 3.

 

Biscuite se referea sa ne putem alege in fiecare luna cate un sublider din afara factiunii, nu stiu ce ati inteles voi dar ma rog.

Regula cu cei 3 sublideri intr-o luna n-avea nici o relevanta in discutia asta.

Link to comment
Share on other sites

@TLG KAPPASi se vede cum unii au ajuns lider, si is paraleli cu regulamentul, gen Daria sau ce nume are, sa ma scuze,nu o jignesc sau ceva, dar ori nu a inteles chestia cu sub-lideri 3 pe luna, sau nu stie bine regulamentul.. Si spune si tu kappa, pentru rpg3 si rpg4 pot spune ca e foarte buna propunerea, RPG1 unde is 40 sloturi mafie, totusi sunt cativa care stau si da, is clanuri care merg toti si stua, acolo nu prea are relevanta sa o aplice,dar pentru RPG3 si RPG4 ar trebuii sa o aplice zic eu !

@Beatricee Ai ajuns rank 5, esti ca si un rank 6. Ce rost are sa ii dai rank 6 la un rank 5 care are aceleasi chestii de facut ca si cu un rank 6, doar un nume sta intre ei...un rank 5 are voie sa posteze in unele topicuri, are voie sa tina sedinda, ca si un rank 6. Tu nu ai fost lidera / lider, sa vezi cum e cand ai doar rank 1-2 si nu ai cui da rank 6, tu da teste, tu sanctioneaza, tu cauta aia, tu fa aia, nimeni nu sta pana ia rank 3, sa ai cui da rank 6, si altele, si 0 turfs la mafie, si altele. Sa vezi o sa mai ai chef sa fii lider ?

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Beatricee said:

Contraa! Urat. Si cei care au muncit sa ajunga r5 nu merita sub? De ce si pe un joc trebuie sa fie cu pile? 

:)) Ce chestie. Oricum e la ordinea liderului daca vrea sa iti dea sublider sau nu, fie ca exista regula cu rank 3 sau nu. Stai 35 de zile rank 3 si dupa iei sublider, sau intri direct sublider, e doar o chestiune de timp. Deci comentariul tau n-are ABSOLUT nici o relevanta.

Link to comment
Share on other sites

Nu inteleg rostul propunerii, crezi că dacă aduci în fiecare lună un sublider de unde vrei tu fără rank 3 anterior se va descurca mai bine decât unul din facțiune care măcar știe regulamentul? Dacă nu ai sublideri buni îi înveți tu și o să ai. Nu sunt toți oamenii incapabili, unii cu puțin ajutor se pot distinde cu ușurință aducând rezultate extraordinare.

Link to comment
Share on other sites

@GF 5stackz Ai dat un comentariu bestial, tu ca lider o sa iti bagi un sub-lider prost care nu are habar cu regulamentul? Macar nu mai postati unii pentru +1 !

Si cine spune ca trebuie sa aduci luna de luna un rank 6? Am explicat si mai sus, liderul sa aiba optiunea asta, nu sa fie obligat sa il schimbe luna de luna,daca are un sub-lider bun, nu il schimba. Ai facut acest post pentru +1 si aiurea total !

Link to comment
Share on other sites

Am vazut ca unele persoane se plang ca au prea multe alegeri de sublider sau cel putin asta am inteles eu. Atunci, in loc sa aveti 3+1 ce ziceti de 2+1, 2 sublidere din factiune si 1 din afara pe luna ( sa fie permise nu este neaparat sa faceti asa )

Link to comment
Share on other sites

Just now, bisCuiTe SiLENT said:

@GF 5stackz Ai dat un comentariu bestial, tu ca lider o sa iti bagi un sub-lider prost care nu are habar cu regulamentul? Macar nu mai postati unii pentru +1 !

Se vede că nu ai dat 2 bani pe ceea ce am scris.

Nimeni nu s-a născut învățat, crezi că dacă iei un jucător care nu e chiar cel mai experimentat de pe server nu e capabil de o funcție? 

Sunt unii care nu au avut o funcție niciodată și se pot descurca mai bine decât unii cu x funcții anterioare. Data viitoare nu îți mai da cu părerea aiurea despre ce am scris. Dacă nu îți convine să primești păreri negative atunci nu mai posta în fiecare topic de Discuții pe care îl găsești că ai adus o propunere, în cazul acesta una destul de slabă.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.